Jeg er meget taknemmelig. Først og fremmest over at Jesus ville tage imod et syndigt, oprørsk menneske som mig. Men også for at Han velsigner det der sker her på siden ved at øge besøgstallet. Jeg opfatter mig ikke som en der har svar på alt, eller som en der er helt fantastisk til at kommunikere. Mange er sikkert irriteret over min elendige evne til at sætte kommaer, bare for at nævne et eksempel. Så sandheden er at jeg ikke kan tage æren for den fremgang www.omvendelse.dk har. Men det skal jeg jo heller ikke.

Jeg tjekker næsten hver dag besøgstallet ud og tænker, det er lidt vildt det her. For hver måned der er gået med siden her, (og nu er den et halvt år gammel) er det gået markant fremad. Besøgstallene vokser kraftigt, og debatten her på bloggen er også i en meget god udvikling. Jeg ønsker ikke at offentliggøre besøgstallene, for jeg bryder mig ikke om at vi skal sammenligne hinanden på tal, men en af mine venner havde på egen hånd fundet ud af at der kom en del ind på siden her, hvilket jeg var lidt irriteret over at andre kunne finde ud af. Så jeg var nødt til at gå til bekendelse overfor ham og sige at det gik rigtig godt.

Men jeg skal passe på. For kan en daglig fokus på besøgstallene ikke gå hen og give mig en forkert drivkraft? Er min drivkraft at have mange besøgende, eller er det at forkynde Guds ord. Hvis jeg tænker primært i at øge besøgstallet, hvad vil der så ske. Vil jeg så ikke tendere til at benytte mig af de samme metoder som mange kirker benytter sig af i dag. Begynde at tale det som folk har lyst til at høre, istedet for at tale det som Gud har vist os? Her må jeg indrømme at jeg godt forstår at man kan tendere til den slags, og det er ikke for at undskylde, og sige at det er i orden. Men jeg kender også til mit eget egoistiske jeg der vil have succes. Men vi er nødt til at holde os til Guds ord og Hans anbefalinger for at kunne forkynde ordet korrekt og rent.

“Dine ord er en lygte for min fod,
et lys på min sti.”
Salme 119.105

Det er hvad vi har fået af Gud, som vi kan forholde os til. Vi har fået Guds ord. Jeg er overbevist om at hvis jeg holder mig til Guds ord, og er drevet af Jesus og ikke af tal. Så vil Han give væksten her på siden. Den vil ikke komme pga mig, kun pga Ham. Jeg kan godt benytte mig af markedsføring i forskellig form, men det vil også kun være til nytte hvis Jesu velsignelse er over det.

Share on Facebook

Leave a Reply