Ham der den gamle pinseprædikant David Wilkerson, som er kendt fra bogen og filmen “Korset og springkniven”, han har da vist ikke fuldt så meget med. Han vil jo stadig tale om korset. Han mener at det er forkert at forkynde et søgervenligt budskab som ikke leder til omvendelse, men medfører at folk ikke kommer ind igennem den rigtige port. Og hvis man ikke er kommet ind af den rigtige port, er man så ikke en indtrænger, uden lovligt ærinde. Det sidste må jeg lige tage op en anden gang. Men lad mig sige det som det er, der er ikke meget Bill Hybels, Rick Warren, Joel Osteen og slet ikke Rob Bell over den her forkyndelse som Wilkerson kommer med i dette klip.
Arrh det er nok bare David Wilkerson der er blevet gammel og ikke vil følge med tiden. Vi kristne er jo nødt til at udvikle os, og udvikle budskabet så det er tilpasset denne verden. Eller kom jeg til at skrive noget der ikke var helt i orden der? Vurder selv hvme du synes har ret i klippet her.

Share on Facebook

One Response to “Hov David Wilkerson er da lidt gammeldags ikk?”

  1. friendlywords Says:

    fantastisk prædiken, som altid, fra wilkerson. Jeg tænker tit på det utrolige i at mange kirker og mange kristne i deres GUdsvandring har mistet så meget fokus..lagene er blevet så mange at kernen i evangeliet er blevet noget med at opnå en helt masse og udvikle sig SELV, hvor det egentlig altid har handlet om korset, kristus, synd omvendelse og vandring med GUD og himmellængsel…

Leave a Reply