I Kollosenserbrevet 2.18-19 står der følgende: 

“Lad jer ikke frakende sejrsprisen af nogen, som går ind for falsk ydmyghed og engledyrkelse, fordyber sig i egne syner og uden grund er indbildsk i sit verdslige sind, og som ikke holder sig til ham, der er hovedet, og ud fra hvem hele legemet, støttet og sammenholdt af sener og led, vokser Guds vækst.”

Når jeg læser det, kan jeg desværre ikke undgå at tænke på Todd Bentley og alle dem som tror på ham. Det her er en alt for tydelig beskrivelse af det vi ser i Lakeland Florida. Men lad os prøve at høre hvad Todd Friel har at sige om dette, i hans nye tv-program Wretched. Her interviewer han Justin Peters om hans syn på det der sker i bl.a. Todd Bentleys vækkelseskampagne, og det er interessante sager han kommer op med. 

Andet afsnit kan ses her, hvor interviewet med Justin Peters fortsætter i små fem minutter.

Til dem der efter at have set dette kunne tænke sig at møde Justin Peters, kan jeg fortælle at han efter sigende skulle komme til Danmark i slutningen af august. Der skulle blive nogle møder med ham i Århus, hvor det bl.a. også skulle være mulighed for at stille spørgsmål. Når jeg får mere information om dette arrangement, skal jeg nok gøre opmærksom på det her på bloggen.

Share on Facebook

3 Responses to “Hmm det her skriftsted ser alvorligt ud”

 1. Rasmus Gade Says:

  Wow, et par rigtige gode klip.

  Ja, det stemmer, Mr. Peters kommer til Århus d. 29-31 august, netværket Tilbage Til Bibelen står bag arrangementet, mere information følger.

  I Guds nåde,

  Rasmus Gade

 2. Markus Hvannastein Says:

  Det var et godt klip, han er godt grundet i Bibelen.. jeg fik også lyst at se mere inde på justinpeters.org,.. der er et 35 min demo indlæg fra ham.. http://justinpeters.org/demo.htm , det ville bestemt være intressant at høre ham når han kommer til Danmark 🙂

  Nåden være med jer!
  Markus

 3. Susan Møllerskov Says:

  Hvorfor har manden ikke tilkaldt politiet?

Leave a Reply