Jeg får en del henvendelser for tiden, af folk der er vrede på mig. De synes ikke jeg kan tillade mig at skrive hvad jeg gør. De mener jeg skaber splittelse, og andre ting. Der er flere ting som de beder mig om at fjerne som jeg har skrevet. Og det er også i orden at man beder om det. Men når man gør det så vil jeg gerne vide hvad jeg har skrevet som er forkert, for det ønsker jeg ikke at have forkert information på siden her. Det har også hændt at jeg har fjernet ting som ikke var i orden, og jeg glæder mig over dem som har gjort mig opmærksom på det. Jeg kan godt forstå at nogen kan være vrede over det jeg skriver. For det kan sætte dem og dem de kender i et dårligt lys, og det er da jo ikke nogen der har lyst til. Men spørgsmålet er om det er så forkert at beklage sig over mange kirkers standard når det kommer til stykket.

Hvis jeg har uret, ja så er det forkert, og da ve mig! Derfor ønsker jeg også at vurdere de klager som nogen gange kommer seriøst. For hvad nu hvis folk har ret i deres klage? Så er jeg da nødt til at tage dem seriøst. Men hvis jeg har ret, så er det ikke mig der har problemet, men dem som føler sig ramt. Nu er der en del der har følt sig trådt over fødderne hvad angår det jeg har skrevet om pinsevækkelsens sommercamp. Og det kan jeg da godt forstå rent menneskeligt set. Men er det så galt hvad jeg har gjort? Jeg har jo blot skrevet hvad jeg mener her på en hjemmeside som jeg administrerer. Jeg har jo ikke gjort som Martin Luther og hængt 95 teser IMOD kirken op PÅ kirkens dør. For det kan man da kalde provokerende. Manden som vi hylder i dag, og glæder os over var villig til at gå imod den negative udvikling i kirken, gjorde noget som vi i dag ville kalde skandaløst.

Jeg skriver blot her på en lille blog og folk sender vrede mails, og kommentarer til mig og siger jeg skal fjerne hvad jeg har skrevet. Luther hængte det op på kirkens dør istedet. Tja jeg føler mig som en tøsedreng i forhold til Luther. For jeg har da endnu ikke hængt bare en enkelt tese op på en kirkes dør.

Inspirerationen til dette indlæg, fik jeg fra en lille reklame for Todd Friels nye video, “On the shoulders of Giants”. Den omhandler dem som var villige til at prædike et klart og tydeligt evangelium, selvom det var i total modstrid med det syn som ellers havde overvægt i kirken. En af dem var Martin Luther. Lad os lige se det videoklip her.

Share on Facebook

2 Responses to “Har jeg sat 95 teser på kirkens dør?”

 1. Poul Says:

  Det er folks dæmoner som bliver sure når du skriver sandheden !

  Det er en skandale at aflyse en prædikant som Paul Washer ! De folk fra den sommercamp skulle hellere have tænkt over det inden de inviterede ham. Det sender et rigtigt grimt signal til omverdenen at aflyse ham.

 2. Susan Møllerskov Says:

  Nej, du skulle ikke fjerne noget fra DIN webside, bare fordi det gør nogle folk vrede. Hvis man ikke kan lide det, så skulle man ikke læse det. Har vi ikke ytringsfrihed her i Danmark?

  Du skulle kun fjerne det du skriver om andre, hvis det ikke er sandt.

  Folk har ret til at være vrede og at udtrykke deres vred på deres EGNE websider, og hvis du tillader deres udtalelser på DIN webside, er det bare ret flink af dig at tillade det. Det er ikke engang et krav at du giver plads til dem, om de er med eller imod dig.

  Alle har ret til deres egen mening om splittelse, om den er god eller ond. Hvis du har skrevet noget, som ikke er sandt, så skulle dine modstandere bevise, at det ikke er sandt, så kan du fjerne det.

Leave a Reply