Der er mange forestillinger om hvorfor Helvede findes, og mange af dem er med til at skabe et forkert billede af Gud. Det sker fordi vi ikke kender Guds ord, og i stedet bygger på tanker som vi selv er kommet frem til.
Forstå mig ret, jeg har ikke noget imod at vi tænker selv, men når det kommer til Gud og hvem han er, så finder jeg ikke at jeg er klog nok til selv at finde ud af det. Derfor søger jeg til bibelen og finder ud af, hvad den siger.
For det første, så er der ikke nogen tvivl om at der findes et Helvede ifølge Bibelen. Jeg er vidende om, at der findes nogle som kalder sig kristne som siger, Helvede ikke eksisterer. Desværre viser de med deres udtalelser, at de ikke stoler på det Jesus siger. For Jesus er den person i bibelen, der taler allermest om Helvede. Han bruger ikke altid benævnelsen Helvede, men bruger ofte ord som fortabelsen, evig ild, miste sin sjæl og dødsriget. Hvis man siger man er en kristen, og ikke tror på der findes et Helvede, så betvivler man faktisk alt hvad Jesus sagde. For hvis det ikke skulle passe, hvad passer så.

Okay hvis Helvede findes, hvorfor findes det så?
Igen har Jesus svaret på dette. I Mattæus 25.41
”Da skal han også sige til dem ved sin venstre side: Gå bort fra mig, I forbandede, til den evige ild, som er bestemt for Djævelen og hans engle.”
Helvede er altså ikke skabt for menneskene, men for Djævelen og hans engle (dvs faldne engle).
Hvorfor kommer der så mennesker i Helvede? Hvem var det der skulle gå til den evige ild sammen med Djævelen? Det kan vi læse i vers 42-46
”For jeg var sulten, og I gav mig ikke noget at spise, jeg var tørstig, og I gav mig ikke noget at drikke, jeg var fremmed, og I tog ikke imod mig, jeg var nøgen, og I gav mig ikke tøj, jeg var syg og i fængsel, og I så ikke til mig. Da skal også de sige til ham: Herre, hvornår så vi dig sulten eller tørstig eller fremmed eller nøgen eller syg eller i fængsel, uden at vi hjalp dig? Da skal han svare dem: Sandelig siger jeg jer: Alt, hvad I ikke har gjort mod en af disse mindste, det har I heller ikke gjort mod mig! Og de skal gå bort til evig straf, men de retfærdige til evigt liv.”

Det kan godt være at de kaldte sig kristne, men de havde ikke fulgt det ord som Jesus taler. De havde nøjedes med, undskyld mig, tro i deres hjerte, men ikke i handling. De havde med andre ord levet deres egne liv. De har ikke nødvendigvis været satanister, der er jo nogen der tror, at det kun er satanister og meget onde mennesker der kommer i Helvede, men sandheden er jo at vi alle fortjener evig dom fordi vi har brudt Guds Lov. Gud ønsker ikke at nogen mennesker kommer i Helvede, men vi vælger det selv den vej, hvis vi vælger Jesus fra og lever vores eget liv.
Det er bemærkelsesværdigt at se hvad Alister Crowley, verdens ondeste mand ( det valgte han at kalde sig selv) fandt ud af at satanisme handlede om. Han havde søgt djævelen igennem meditation, stofindtagelse og andre ting som jeg ikke skal komme ind på her, for at finde ud af hvad satanisme egentlig handlede om. Djævelen viste ham følgende: ”Do what thou will, shall be the whole of the law”.
Gør hvad du vil skal være loven i sin helhed. Du behøver altså ikke tilbede djævelen, eller udføre nogle underlige ritualer for at være satanist. Du kan gøre hvad du vil. Djævelen vil ikke at du skal underordne dig Guds lov, men at du skal bryde den, for ved at bryde den gør du dig også fortjent til at følge ham til Helvedes flammer.

Jeg har skrevet mere om dette emne, og hvorfor en god Gud kan sende mennesker til evig dom på omvendelse.dk
Hvad mener andre om dette? Jeg er meget interesseret i hvad andre mener om dette emne.

Share on Facebook

Leave a Reply