Nej Jeg vil ikke ind på hvad der kom først. Men bare lave en smart overskrift (så kan man mene om den hvad man vil). Jeg vil istedet vise denne lille film som viser hvor fantastisk avanceret ægget er, og hvordan dens opbygning er perfekt udformet til at kunne fungere som færdigudvikler af små søde pipunger.

Det er så avanceret bygget op at det bestemt ikke kan være en tilfældighed. Jeg har læst statistik, og jeg har arbejdet med statistik i mange af mine stillinger, og jeg er endnu aldrig kommet i nærheden af noget tilfældigt, som er bare en lille smule tæt på noget så avanceret som ægget.
Dig der kender Gud, vil glæde dig over at se hvor perfekt Guds skaberværk er, når du ser denne video. Guds fingeraftryk er sat på ægget.

Share on Facebook

One Response to “Hønen eller ægget”

  1. Kristoffer Haldrup Says:

    Givet evolution, er det ret nemt at svare på spørgsmålet om hvad der kom først: det gjorde ægget. Beviset overlades til læseren.
    Med hensyn til videoen, ser&kommenterer jeg den måske senere.

Leave a Reply