Så blev der igen lavet et podcast herfra. Det kræver lidt ekstra arbejde at lave dem. Men det kan åbenbart betale sig, for jeg kan se på statistikkerne at de bliver hørt. Jeg regner med på et senere tidspunkt at lægge flere podcast på fra andre prædikanter på dansk. Jeg har nogle aftaler med andre som har en god forkyndelse, som jeg satser på vil komme på engang.

Men denne podcast handler om hvorfor bibelen er troværdig, hvorfor det er vigtigt at læse den, og hvordan vi kan blive bedre til at forstå bibelen, når vi læser den. Altsammen på mindre end en halv time. Podcastet har også vist sig at være ret god til folk der ikke kender Gud. Så lyt den igennem, og send den meget gerne videre til en du kender som ikke er kristen. Jeg ved at Gud kan bruge dette podcast til at gøre folk opmærksom på hvem Han er, og hvorfor vi har brug for Jesus.

Share on Facebook

19 Responses to “Guds kærlighedsbrev. Podcast fra omvendelse.dk”

 1. Brian Says:

  jONATHAN EDWARDS SOM RENE OMTALRTE I DENNE PRÆDIEKEN VAR CALVANIST OG PRÆDIKEDE VRANGLÆRE!
  HERFRA OVERLADER JEG FORKLARINGEN AF HVAD EN CALVANIST TROR PÅ OG HVORFOR DET ER VRANGLÆRE DE FORKYNDER TIL RENE TEGNENE rENE IKKE VILLE KOMME IND PÅ ER HELBREDELSER AF SYGE FOLK OG DÆMONUDRIVELSER AF SYGE I JESU NAVN MED ANDRE ORD DET ER NORMALT AT PRAKTISERE DETTE HVIS MAN ER KRISTEN

 2. Brian Says:

  UPS DER SKULLE STÅ DÆMONISEREDE FOLK OG IKKE SYGE EFTER DÆMONUDDRIVELSER SORRY!

 3. René Vester Says:

  Hej Brian
  Det er lidt underligt at skulle læse sådan noget fra en som har skrevet til mig at Kenneth Copeland er bibelsk. Tænk at kunne anerkende en forkynder at vi alle er guder, og at sygdom er et tegn på dårlig tro. Det i sig selv viser at du ikke har nogen god forståelse for hvordan man bedømmer falsk lære i forhold til sand lære.

  Istedet for at bedømme den prædiken jeg har lagt ud her, på at jeg henviser til Jonathan Edvards prædiken “Sinners in the hands of an angry God” så ville jeg da meget hellere have at du redegjorde for om der er noget forkert i det budskab som er i prædikenen. Eller hvad præcist der er forkert i Jonathan Edvards prædiken. For det er jeg altid villig til at høre på. Jeg ved at prædikenen “Guds kærlighedsbrev” har været til velsignelse for mange, fordi den viser hvem Gud er, og hvem vi er, og hvordan man kan definere hvad en kristen er udfra bibelen. Jeg har aldrig haft nogen der har vist mig at der var noget galt med den udfra skriften. Men jeg har haft flere som har sagt, de ikke brød sig om det jeg sagde, men de har altid tiet når jeg har spurgt dem om hvad der skulle være bibelsk forkert i prædikenen.

  Dertil ser det ud til at du forveksler Jonathan Edvards forståelse af calvinisme med det man kalder hypercalvinisme. Jonathan Edvards var ganske rigtig calvinist. og det var Charles Spurgeon også, men de var ikke hypercalvinistister. Hvis de var det ville det også kunne ses udfra deres forkyndelse. Men deres forkyndelse var et klart budskab om omvendelse til Jesus Kristus, og det kan jeg altså ikke se noget galt i.
  Jeg henviser desuden også både til calvinister og armanianske forkyndere. Leonard Ravenhill og John Wesley var fx armanianske. Begge dele kan komme ud på et sidespor og det ser man også ved begge retninger. Men ligefrem at postulere at calvinisme er vranglære er at skyde over målet. Hvis du virkelig mener det, burde du istedet forklare hvorfor det skulle være det, istedet for at komme med et dumt postulat.

  Jeg ved godt at den forkyndelse du har hørt her, er meget langt fra den du hører i KBC. Men hvor KBCs forkyndelse er fragmentarisk og udfra et forudbestemt forståelsesmønster, så er det jeg gør udfra en hermeneutisk tilgang, hvor jeg forsøger at undervise udfra hvad skriften fortæller, og ikke udfra hvad jeg ønsker den skal fortælle. Og jeg kan forvisse dig om at jeg ved hvad jeg taler om her, for jeg har hørt Jens Garnfeldt prædike op til flere gange, og det er ikke i orden hvad den mand prædiker.

 4. Brian Says:

  Kære Rene, okey Copeland siger vi er guder, og at mangel på helbredelse er tegn på manglene tro. Ja når man tager ting der er sagt ud af sin sammenhæng, er det nemt at hænge folk ud som bedragere og forbrydere. Først den med at vi er guder, husk i mosebogen står der at Gud skabte mennesket i sit billede, den treenige Gud sagde: lad os skabe mennesket i vort billede, altså i den treenige Guds billede skabte han os.
  Sig mig så hvem ligner vi? Husk Gud er ånd, og de der tilbeder ham skal gøre det i ånd og sandhed, Gud er ånd og vi er ånd. Gud er skaberen og vi er det skabte, Gud er evig vi er evige, vi er ikke som englene vi har en højere position. Biblen siger at endnu ser vi kun Gud som gennem et slør, men en dag skal vi se ham (Gud) som han er, og da skal vi blive som ham, hvem? Gud! fordi vi ser ham som han er,´legemet er forgængelidt men vi som er ånd evige.Altså er den eneste grund til vi ikke er som ham i alt vi gør og tænker, fordi vi ikke ser ham som han er konstant . Kenneth Copeland har aldrig sagt at vi som Gud skal tilbedes, eller at vi er lige så perfekte i alt vi gør og siger som Gud , men at vi er skabt i Guds billede, ligner Gud, og ligesom Gud er Ånd, vi ligner ham , derfor er vi guder ikke Gud.Men vi er altså ikke vores egne guder, vi er underlagt Gud den almægtige, ham som sider på tronen, og som skabte os. En dag skal vi få et herligheds legeme, og afklædes dette forgængelige legeme Kød og blod skal ik arve Guds rige, da skal vi blive ligsom ham, helt igennem herligjort, og da skal vi regere med kristus i al evighed Halleluja!
  Jesus var den anden Adam, altså også meneske kød og blod som os udover Gud, han kunne dø som et menneske og lide som et menneske, ja helt tage den straf vi fortjente, henrettelse på korset konsekvensen af synd var helvede, men fordi han ikke havde syndet, kunne Gud legalt oprejse ham igen. Rene selv om jeg selv har været efter Copeland og kbc, er jeg idag glad for at kunne gribe sandheden. det med at Copeland siger at det kun skyldes vantro hvis ik man bliver helbredt, er delvist sandt, men han siger altså også at det kan skyldes utilgivenhed, og had mod en bror, eller en bekendt osv . Jesus kunne spørge når han skulle helbrede nogen: tror du jeg kan gøre det? og: din tro har helbredt dig. Husk kvinden med blødningerne der tænkte, bare jeg rører ved hans kappe så bliver jeg helbredt, hvad var det hun havde? Biblen siger det var tro for tro er fast tillid til det der håbes på, overbevisning om ting der ik ses, vores tro på Gud, siger også at vi skal elske Gud og vores næste, og at har vi noget imod en bror, bitterhed, had så skal vi gøre op med det, tilgive . Altså er troen ikke bare, Jeg tror Gud vil helbrede mig, og når det så ik sker, nå så havde jeg måske ik tro nok. Vi må også elske mennesker, ellers vil Gud undlade at bønhøre os hvis vi har bevidst utilgivenhed. Jeg beder til at du må undslippe det bedrag du er havnet i Rene, og se at ikke alle du hænger ud som falske brødre og lærere er det.

 5. Brian Says:

  Omkring Jonathan Edwards ja der forgjorde jeg mig, det må du tilgive mig, men igen så betvilvler jeg lidt den måde Jonathan forkynder på, men ja omvendelse først og fremmest.

 6. René Vester Says:

  Hej Brian
  Det med Edwards vil jeg bestemt gerne tilgive dig. Om du betvivler forkyndelsens metode eller ej, så er der ikke tvivl om at det var denne prædiken der blev starten på “The great avakening” i USA. Den slags forkyndelse viser sig også at gå igen ved andre historiske vækkelser. Forkyndelse der forklarede hvorfor vi mennesker har brug for at omvende os.
  Hvad det andet du nævner omkring Copeland og den lære, synes jeg du blander tingene ret meget sammen. Det kan jeg nu godt forstå du gør, når jeg tager det fællesskab du kommer i, i betragtning. (Nej jeg siger ikke de alle er fortabte, men at der er store problemer med den lære man forkynder der). Det vil pt blive for stor en mundfuld for mig at besvare dig fyldestgørende og vise hvad i det du siger er sandt (og hvorfor) og hvad der ikke er bibelsk.
  Jeg vil dog stærkt anbefale dig at se de videoer som blev optaget af Justin Peters da han var her i Danmark for nylig. Se dem gerne kritisk, men vurder dem udfra ordet. Jeg satser på at nogle af dem vil blive tilgængelige her på bloggen snarest. Men hav gerne lidt tålmodighed.

 7. Brian Says:

  Hej Rene, jeg vil lige tilføje, at selv om jeg har mine meninger, ja så kan jeg også tage fejl, og omkring det at prædieke omvendelse, ja så hører jeg også om det i kbc. Samtidigt har jeg også hørt Jonathan Edwards omtalt positivt i de kredse jeg kommer i, selv om han som jeg har læst, troede at Gud ik helbredte syge længere, og at det kun var nogle der var forudbestemt til frelse. Men ja mange tog jo imod jesus under hans forkyndelse og det godt, da det må bevise at Gud kan virke noget godt selv om vi på visse områder tror og forkynder noget som er direkte løgn. jeg vil dog minde om at også den såkaldte trosbevægelse som du kalder den kirke jeg kommer i ser masseindhøstning af mennesker, dog ik så meget i Danmark endnu, plus at menesker blir helbredt sker i Danmark, der er jeg iblandt, juhu! og nej jeg tror heller ik at man behøver at forstå alt der står skrevet for at blive frelst. Justin Peters ja han virker jo som en rigtig nidkær og Gudsfrygtig mand, men derfor kan han jo også tage fejl omkring noget af det han forkynder ik? Omkring Benny Hinn ja han har sagt forkerte ting og det undrer også mig men jeg tror at vi menenker i vores iver kan tale over os men at han er en falsk profet stjæler folks penge osv det vil jeg se klare beviser på husk han kan også blive forfulgt af onde tunger eller reigiøse som ik tror på helbredelser eller Helligåndens manifestationer osv Har du nogle klare beviser på at Benny og andre er forbrydere eller vranglære så får du min respekt men bare fordi du og andre siger vranglære overbeviser mig ik vi er vist enige der vi vil se beviserne eller ordets godkendelse som vi nu tror om ordet før vi tror det og vi tror begge vi har ret og kan tage fejl om nogle ting .Faktisk er jeg stadigt glad for din side, og tak fordi du ik sletter komentarer, og jeg ved jo du gør tingene i en ´bedste mening. Jeg håber bare også du gør en forskel altså når sjæle, helbreder syge, rækker ud til de sultne, ja er et lys i verden, og ik bare kritiserer og advarer, og viser hvem du mener er de sande kristne, da vi virkelig har brug for at der sker noget herhjemme, hvor mange bare griner af jesus og kristendom, ha ha hvor trist, men hvor er Finney, Edwards, Copeland og ja du og jeg når det kommer til stykket er vi derude og fiske menesker, eller sider vi barer og diskuterer, hvem der mon har ret, og hvad der er kristendom ? Teologi og diskution frelser jo ingen vel? En ting er jeg dog glad for, at jeg ik er alene om troen på vor frelser og Herre amen .

 8. Brian Says:

  Ps ja du syntes nok du har beviser pga det du syntes skriften taler imod når det kommer til Benny Hinn Jens garnfeldt osv og sådan er det og ikke aller er enige om hvad ordet siger

 9. René Vester Says:

  Hej Brian
  Undskyld ventetiden, men jeg har ret travlt for tiden. Hvad angår uenigheder og fejlagtige forståelse af bibelske områder, så er der plads til dette. Jeg nød selv at være sammen med Justin Peters, men jeg tror at han var lidt overrasket over at se at os der havde arrangeret møderne med ham kunn evære uenige om mange ting. Eksempelvis hvor gammel jorden er, og hvordan samfundet skal være bygget op i forhold til Guds ord, bare for at tage nogle eksempler. Der var også nogle enkelte områder hvor jeg ikke var enig med Justin, og kunne også godt sige det til ham. Men det der er vigtigt at vide her er at det var på sekundære områder vi kunne være uenige. På doktrinerne var vi på samme grund. På doktrinerne var vi enige.

  Men når kristne (eler kirkegængere) begynder at tvivle på doktrinerne og komme med nye doktriner som er i uoverenstemmelse med bibelske sandheder, så siger jeg fra. Her har Benny Hinn eksempelvis vist sig igen og igen at være en falsk profet. Han har bl.a. profeteret at Fidel Castro skulle blive dræbt i halvfemserne. Han profeterede også at de homoseksuelle ville blive udryddet i USA i halvfemserne, foruden mange andre tåbelige profetier som ikke er blvet opfyldt. Det er meget problematisk, fordi bibelen siger at en profet der profetere sådan er en falsk profet. Hvordan dette hænger sammen skal jeg nok komme tilbage til senere, for det er bestemt værd at bruge et eller flere indlæg på. Jeg synes det er fint nok at du vurderer dette kritisk. For bare fordi jeg siger det behøver det jo ikke passe. Du er nødt til at kende skriften og vurdere det udfra skriften, så det kan jeg kun opmuntre dig til, når du læser hvad jeg skriver her, og hører hvad andre siger om de samme emner.

 10. Brian Says:

  ja hvis Biblen siger at hvis man profetere falsk at så er man en falsk profet så er man falsk, men igen Benny Hinn har også profeteret sandt, og profetere ik falsk mere det var nogle upsere der ik skulle være sket, måske du ikke har hørt ham komme med sande profetier men det har han altså. Desuden profetere han ik falsk mere, vi kan alle komme til at sige forkerte ting, men okey omkring det at give profetier, burde det ik ske hvis man profetere i herrens navn. Men Gud er også nådig og tilgirn og gir nye chancerm Omkring det at KBC eller Kenneth E hagin , Copeland forkykder nye doktriner, så tager du stadigt fejl, og desvære er det ik Gud, men satan du tjener hvad angår det at skrive og advare imod dem og andre store Guds mænd,
  og det tør jeg godt sige i jesu navn til. jeg har selv bestvivlet Jens Garnfeldt mf, men det er sådan det kan gå når man går sin egen vej, og vil danne sine egne meninger, så hjælper satan gerne til som medhjælper. Omkring det at give falske profetier så er det altså ik alle der bare kommer til det.
  ja du kender mange der mener det samme som du omkring Kbc og det der forkyndes der men det retfærdiggør stadigt ik at du siger at det er ubibelsk, men da jeg ved du ik vi lytte, vil jeg ik spilde mere tid på det, vil bede til Gud om at du må undslippe denne rolle som satans medhjælper og stoppe med at tale imod det Gud gør gennem sine tjenere, Amen og
  God bless

 11. Brian Says:

  Kære Rene, ja ligesom dig mener jeg det godt, men at at kalde dig, satans medhjælper, syntes jeg alligevæld ik var rigtigt, det må du tilgive mig. Det jeg bare er ked af, er at du med din kritik af nogle af Guds mænd og kvinder og Kirker, kan komme til at bedrage rigtigt mange folk, hviket du jo netop ik ønsker, nå men Gud er jo god så måske en dag du vil se at det du troede var falsk lære i virkeligheden var Guds ord Amen og
  Gud velsigne dig Rene.

 12. René Vester Says:

  Kære Brian
  Det kan jeg nu sagtens tilgive dig. På den anden side vil jeg heller ikke anklage dig for at komme med sådan en anklage, for hvis du havde ret, så havde du også ret til at kalde mig sådan. Det ser vi flere steder i bibelen. Både Jesus, Johannes døberen og i Johannes åbenbaringen bliver nogle som anser sig selv for at være Guds tjenere kaldt lignende ting. Så isoleret set behøver der ikke være noget galt i at komme med sådan en betegnelse overfor en der prædiker vranglære. Derfor kan jeg heller ikke tillade mig at blive vred på dig af den årsag. For hvis du havde ret, havde du også lov til at komme med sådan en anklage.
  Men læg mærke til at det jeg skriver om dem som jeg kalder falske profeter er vurderet på det de selv siger, og på hvad skriften siger om folk der taler sådan. Jeg har ikke vurderet dem på baggrund af rygter, selvom jeg nemt kunne. Jeg viser hvad de har sagt, og hvad der er forkert i det. Hvad angår Benny Hinn, er der ikke nogen tvivl. Manden er en falsk profet, for bibelen siger han er det, når den slags profetier han kommer med ikke går i opfyldelse.
  Kære Brian, jeg ville så gerne at du istedet for at blive kastet hid og did af forskellige folks meninger, (og herunder også min egen) at du gik i gang med at studere Guds ord, og gjorde det systematisk. Læs det nye testamente fra start til slut, og når du har gjort det, så læs det gamle testamente fra start til slut. Og hvis du går i stå i det gamle testamente på et tidspunkt, så tag en pause og læs det nye testamente fra start til slut, og gå så tilbage til det gamle testamente igen. Lær Guds ord at kende og find ud af Hvem Gud er. For det er i bibelen du finder ud af hvem Han er. Studer det, grund over det, tag det til dig og lær Guds ord at kende. Istedet for at bruge din tid på at se hvad der står på nettet af kristne ting og sager, burde du bruge tid på at lære din bibel at kende.
  Jeg håber du kan tage dette til dig, for det er det bedste råd jeg kan give dig og med det ønsker jeg at Gud må velsigne dig Brian.

  Nåh ja forresten når du har læst bibelen igennem på den måde, kan jeg anbefale på det kraftigste at gøre det igen, og igen og igen, men du er bestemt ikke den eneste som jeg kan anbefale det!

 13. Brian Says:

  Rene du ved jo intet om hvor meget eller lidt jeg har studeret Biblen vel? og hvordan jeg har gjort det .
  Ja jeg har været forviret fordi jeg begyndte at læse kritiske sider om kristne ligesom din side Det at man har læst sin Biblen hundrede gange + studeret den systematisk 50 gange er jo ikke nogen sikkerhed for at man forstår den eller lever efter den vel? de skriftkloge var jo også kloge på skriften men da Jesus kom genkendte de ham da? Nej han var besat af Betzebul hævdede de og gjorde mirakler i satans kraft er ked af at se de samme besklylninger om mine kristne Brødre her på din side nå men jeg beder til at du må komme ud af dit bedrag og holde op med at tale imod det Gud gør Amen.

 14. Brian Says:

  Her er en god Video som viser forskellen på den calvanistiske Gud og Biblens Gud http://www.youtube.com/watch?v=JW030-9Xwrw&feature=related

 15. René Vester Says:

  Ja efter at have set den video, må jeg blot komme til den konklusion at vedkommende der har lavet videoen ikke har sat sig tilfredsstillende ind i hvad calvinismen siger. Dertil viser den også at du trænger til at læse mere i din bibel, end at blive forvirret på nettet. For den Jesus du hører om i KBC, er endnu mere anderledes end bibelens Jesus. Den Jesus Benny Hinn taler om er også anderledes end bibelens Jesus. Og Kenneth Copelands Jesus er en Jesus som på et tidspunkt fik Satans natur. Hallo, skulle Gud få Satans natur for at kunne frelse os. Den Jesus blev pint i Helvede i tre dage ifølge Copeland, men hvor finder du tydelig skriftmæssig underbygning af det? Tag lige at få fejet for din egen dør Brian, før du begynder at vurdere calvinisme. Desuden var det hypercalvinisme videoen handlede om, hvilket jeg heller ikke er tilhænger af, men det er en typisk fejl folk begår.

 16. Brian Says:

  Lige en hjælp til spørgsmålet om, vi som kristne er guder. satan ville jo gerne værre som Gud engang, ja overtage Guds plads, han ville ikke tjene og adlyde Gud men værre ligesom ham i rang altså den største, og derfor blev han nedstyrtet til jorden, Gud er jo Gud, og kun ham. På jorden så satan at Adam og Eva var velsignet og havde herredømme over jorden, og i samarbejde med Gud regeret der,
  det kunne han ik lide at se, sådan havde han aldrig levede hos Gud, selv om han havde en fin position som engel. Alt var godt for i Adams og Evas liv, ja det var fuldkomment paradis for dem, og de var fuldkomne mennesker, uden synd, de vidste ikke alt, derfor fristet satan, dem ved at at hævde at Gud holdt noget skjult for dem, nemlig kundskaben om godt og ondt, var der noget bedre? og det onde hvad var det? var der noget Gud holdt hemmeligt for dem? ja i skal blive som Gud, fristet satan, og få kundskaben om ondt og godt, og så skal i blive som Gud, men først skulle de gøre oprør, ligesom satan engang gjorde, for så ville de blive ligeså falne og syndige som satan, og ja miste velsignelsen ved at leve for Gud. Ordet guder satan bruger, er det samme ord som på hebræisk grundtexten, bruges til at referere til Elohim, satan sagde med andre ord at de ville blive enherskene som Gud uafhængige af hvad Gud sagde, ja at de selv kunne komme til at bestemme som som Gud, satan vidste at for at få magt over mennesket, måtte han få dem til at adlyde ham, han måtte finde en måde at få Adam og Eva til at tro ham mere end Gud, for derved at kunne indtage pladsen som Gud i deres liv, og efterkommernes, kun så længe vi tror ham (satan) har han magt til at øve indflydelse i vores liv, dog bestemmer Gud stadigt, men han kan tillade satan nogle ting, husk jobs bog, Gud har bestemt os til at værre som han, men med ham som herren, altså er vi som kristne ik uafhængige og egenrådig,e og ønsker tilbedelse, nej vi tilbeder vores herre, da det er hvad han siger vi gø,r vi peger på ham som er vores kilde med vores liv, og viser vejen dertil ved at pege på Jesus, og det han har gjort for os.
  Jesus sagde vi var guder salmerne 82,1 siger det også, ja Gud selv har sagt det. Vi kommer fra Gud, og ligner ham i vores ånd han skabte os i sit billede, og en dag skal vi afklædes dette kødelige tempel (kroppen) og få et nyt legeme, et herligheds legeme. Kød og blod skal ikke arve Guds rige, satans natur er = falden syndig oprørsk natur, det fik vi del ida vi adlød satan, samme falne onde uafhængige natur, det er ik noget copeland finder på, jesus siger også at synderne er satans børn, feks og at han er deres far, satan vil gerne holde os i en tilstand af blot at værre tilgivne syndere, sålænge vi ikke ser os selv som Retfærdige i kristus, og det herredømme som vi har i ham og med ham til at regere, så har han det godt. Jesus døde for at bringe Autoriteten og fælleskabet med Gud tilbage til os, så vi igen kunne komme til at regere med Gud. Men nu er det anderledes, nu lever Gud inden i os som tror, før kom Gud og vandrede med os i edens have, nu bor han i os , og vi kan vandre i ham, og værre et i med ham ligesom, Jesus var det omkring det at Jessu fik satans natur så betyder det at han som ikke kendte til synd blev gjort til synd han som var uskyldig blev kendt skyldig som den første Adam døde åndeligt mistet fællesskabet med Faderen pga synd mistet Gud fælleskabet pga hvor synd i sig vores syndighed som blev tilregnet ham det kaldes forsoningens vexelvirkning han blev det vi var for at vi kunne blive det han var han blev straffet fuldt ud til ånd krop og sjæl jammen Jesus var Gud ja men han var også menneske før han blev menneske var han i Gud som hans ord men da MAria modtog og acceptered Guds ord om at Gud ville reproducere sig selv som et menneske i hende, da blev ordet som en sæd og blev til et menneske som osn derfor hedder det i biblenn at han var den anden Adam. Han varsyndfri , ren og retfærdig, uden syndig natur, med faderens fælleskab. Gud var blevet menneske i Jesus, men var stadigt i himlen. jesus havde sin egen ånd, som var kommet af Guds ord, og kun fordi han var sammen og et med faderen, i tanke og ånd, kunne han høre hvad Gud ville han skulle gøre, han vidste at han var kommet, ikke for at gørre sin egen vilje (han havde sin egen vilje han var fri til at vælge hvad han ville var ik en slave søn han ergo kunne have syndet) men hans som havde sendt ham, Faderen amen.

 17. Brian Says:

  wanted to give you the scriptures that do say we are gods and that may be where this person got the idea but didn’t have the exact scripture to quote. I used the KJV but if you go to bible.crosswalk.com you can look it up in more versions, as I have, and see the proof…
  John 10:34-35 34 Jesus answered them, Is it not written in your law, I said, Ye are gods? 35 If he called them gods, unto whom the word of God came, and the scripture cannot be broken;
  and
  Psalms 82:6 I have said, Ye are gods; and all of you are children of the most High.
  Hope that helps others to understand where that comes from, there are many other verses that back that up as well! It is because once we except Christ into our hearts and follow Him & keep His commandments then we are adopted children of God and part of His family. Once we are “born again” in Spirit at the resurrection into God’s family, we become gods, ie. like if Mr Smith adopts Joe Marks he becomes a Smith.
  God Bless!
  Comment by Denise | June 5, 2008
  Denise,
  Thanks for your comment!
  John 10:34-35 is quoting Psalms 82:6. When we examine the Hebrew word for “gods” in Psalm 82:6, using Strong’s Concordance, the Hebrew word is אלהים (elohim) and this has a Strong Number of H430. The Hebrew lexicon of Strong’s concordance (this is a standard reference tool for Biblical Hebrew) gives the possible meanings:
  1) (plural)
  a) rulers, judges
  b) divine ones
  c) angels
  d) gods
  2) (plural intensive – singular meaning)
  a) god, goddess
  b) godlike one
  c) works or special possessions of God
  d) the (true) God
  e) God
  From the context of Psalm 82 the correct meaning is (1)(a) i.e. rulers, judges:
  Psalm 82
  1 God standeth in the congregation of the mighty; he judgeth among the gods.
  2 How long will ye judge unjustly, and accept the persons of the wicked? Selah.
  3 Defend the poor and fatherless: do justice to the afflicted and needy.
  4 Deliver the poor and needy: rid them out of the hand of the wicked.
  5 They know not, neither will they understand; they walk on in darkness: all the foundations of the earth are out of course.
  6 I have said, Ye are gods; and all of you are children of the most High.
  7 But ye shall die like men, and fall like one of the princes.
  8 Arise, O God, judge the earth: for thou shalt inherit all nations.
  We are called “son of God” because when we are born again we have a spirit regenerated by God, but this does not confer to us any of the characteristics of God (omnipotence, omniprescence, etc). Entities created by God are called “sons of God” in the Bible e.g. angels, Adam, born-again believer.
  God bless,
  George
  Comment by georgeamarcelo | June 5, 2008
  Then is it wrong to say that we are gods, not Big G Gods,
  but that because we are created of God, and made in his image, that we are like him, but that we serve and honour him ,
  who is the the creater of us, big G God now and forever, as we rule and reign with christ, our comander and boss, God is our father, we his children, big G God ad his litle g gods children, sons and daugthers, and one day we will be like him, because we see him as he is, praise be to God amen.


  Venlig hilsen
  Brian S Nygård Jensen

 18. Brian Says:

  Så nej vi er ik Elohim men vi er ligesom ham hvor svært kan det værre at forstå hvis vi virkeligt er hans børn så adlyder vi ham og gør hans vilje altså er det ik en new age doktrin at vi er guder da vi jo ligesom Gud er ånd og er skabt i hans billede vi har ligesom Gud også større rang end englene som Guds sønner og døtre

 19. Brian Says:

  Hej Rene, ja så har jeg studeret Calvanisme, og ja selv om det ik er hyper calvanisme, er det stadigt vranglære, ja Charles spurgion troede også på calvin,
  men det viser jo blot at man som meneske kan tage fejl. Min komentar er at selv om man hører folk sige hvad biblen siger, skal man ikke bare sluge alt råt, heller ikke selv om de måske har mange tilhængere. John Calvin var helt klart en mand der førte vranglære, så nej ham syntes jeg ikke man skal være tilhænger af. Skulle man være intereseret i at læse og sammenligne Calvanisme med kristendom, er der her en god side, hvor emnet grundigt bliver belyst udfra hvad Biblen siger, contra Hvad Calvanismen siger http://www.wayoflife.org/fbns/calvinismdebate.html

Leave a Reply