Den sidste podcast som jeg lagde på “Guds kærlighedsbev” var ikke mulig at downloade sidste gang, men kun at høre. Jeg har dog rettet fejlen. Da jeg har fundet ud af at det er en rigtig god forkyndelse at give til ikke-kristne, vil jeg stærkt anbefale dig at give den videre til en der ikke er kristen. Forklar dem, at den kan vise dem hvorfor bibelen er troværdig, hvorfor bibelen er skrevet, og hvordan vi kan forstå bibelen. Det er spørgsmål som mange faktisk gerne vil have svar på. Jeg tror at denne podcast kan være en stor hjælp til dette, og til at forstå hvem Gud er. Men hør den selvfølgelig først selv, før du giver den videre. Ellers kan du jo ikke anbefale den. Men her er den så igen, men denne gang med mulighed for download. 

Share on Facebook

4 Responses to “Guds kærlighedsbrev nu med download”

 1. Lene Says:

  Ja men det forklarer stadig ikke hvorfor Gud som jo har skabt os osse har skabt et helvede som han kan sende os ned i hvis vi ikke vælger at tro på ham ! Det er da ikke kærligt . Han skabte osse en lsnge som kunne tale så vi ikke skulle få evigt liv . Jeg synes mange steder at biblen modsiger sig selv !

 2. René Vester Says:

  Hej Lene
  Hvis Gud ikke havde efterladt et afsenderbrev til os, og ladet os gå vore egne veje uden at advare os, kunne man måske konkludere at det ikke er kærligt. Personlig mener jeg ikke at dette er en brugbar konklusion, i fald det var tilfældet, men det kræver for meget at komme ind på. Men Guds kærlighed viser sig dels ved at Gud har givet os et afsenderbrev, som også er en advarsel og en formaning om at vende om til Ham. Han kunne jo bare lade os være, og sende os til Helvede til sidst fordi Han er retfærdig.
  Dertil var det også Gud selv som tog den straf på sig som vi skulle have. Han blev knust af Guds vrede, for at dem som ville omvende sig til Ham kunnen undgå Guds vrede. Men dem som ikke vil vende om, men leve deres eget liv, har også sagt ja til dommen. For de vil hellere deres eget, end de vil Gud.

  Jeg forklarer det lidt mere i de billedmenuer som du kan se til højre her på siden. Ellers har jeg også lavet et kort podcast om Guds vrede og hvorfor Han er vred. Den kan høres her:
  http://sand.omvendelse.dk/hvordan-kan-en-k%C3%A6rlig-gud-v%C3%A6re-vred-pa-mig-2-84.htm

  Du må gerne vende tilbage hvis du har spørgsmål til det.

  Allervenligst
  René Vester

 3. Lene Says:

  Tak for dit svar . Men jeg tror på at biblen er menneskers ord ikke fra Gud, den er fuld af modsigelser og vold, mord, osv . Feks salme 137 v9 Lykkelig den, der griber dine spædbørn
  og knuser dem mod klippen! Hmm Jeg kan ikke tro på en Gud der skriver sådan noget , men er biblen egentlig ikke bare noget der er skrevet af en flok gedehyrder i bronzealderen .. Og deres syn på kvinder som en ejendom og voldtægt.

  5 Mosebog 22,23 Når en jomfru er forlovet med en mand, og en anden mand træffer hende inde i byen og har samleje med hende,
  5 Mosebog 22,24 skal I bringe dem begge ud til byporten og stene dem til døde; pigen, fordi hun ikke råbte om hjælp derinde i byen, og manden, fordi han voldtog en anden mands kvinde. Du skal udrydde det onde af din midte.

  5 Mosebog 22,28 Når en mand træffer en jomfru, der ikke er forlovet, og han griber fat i hende og har samleje med hende, og de bliver grebet,
  5 Mosebog 22,29 skal den mand, der havde samleje med pigen, betale hendes far halvtreds sekel sølv, og hun skal være hans kone, fordi han voldtog hende. Han må ikke sende hende bort, så længe han lever.

 4. René Vester Says:

  Hej Lene
  Jeg syntes din kommentar havde en kaliber som fortjente et nyt indlæg. Den har jeg skrevet her:
  http://sand.omvendelse.dk/fordi-de-havde-harde-hjerter-1166.htm

  Den forklarer nok ikke alt det du kommer ind på, men hovedparten tror jeg.

Leave a Reply