Hvor er det vidunderligt at tilhøre Gud. At vide at man er tryg i Hans hænder, og man ikke skal frygte noget ondt. Når jeg ser tilbage på mit liv, så er det tydeligt at se Guds hånd igennem det. Ja, nogen gange er det svært at se når man lige står i problemerne, men når jeg ser tilbage, synes jeg ofte det er nemt at se at Gud virkelig har taget sig af en. Og vist stor nåde og megen barmhjertighed samtidig.

“Smag og se, at Herren er god; lykkelig den mand, der søger tilflugt hos ham.”

Således står der i salme 34.9, og det var tilmed noget David havde skrevet i en salme da han var på flugt fra kong Saul. David havde forstået at både under gode såvel som hårde tider, så står det fast at Gud er god. Og at når vi tilhører Ham, så er vi i de bedste hænder. Det princip skal vi også leve efter.

Jeg kan takke Gud for meget. Jeg kan takke for en vidunderlig dejlig og god hustru, for dejlige børn som elsker at være sammen med mig og som jeg elsker at bruge tid på. For et dejligt job der gør at vi kan nøjes med en indtægt, for et dejligt hus, for gode brødre og søstre i Herren som jeg kan have fællesskab med,  og sådan kunne jeg fortsætte. Men det er ikke de ting jeg først og fremmest skal takke for, (men som jeg ikke skal glemme at takke for). For mange af de ting havde Job også, og han mistede de fleste af dem. Han mistede dog ikke det vigtigste, for han beholdt troen på Gud. Han beholdte at sætte sin lid til Gud. Han vidste som David at Gud er god. Både når det går godt og når det er hårdt.

For der er noget vi der tilhører Gud kan takke for altid, og det er at Gud har taget imod syndere som os, der egentlig fortjente Guds straf. Tænk at Gud har været så god at Han har taget vores synd på sig i Kristus Jesus, og gjort os retfærdige igennem Hans søn. Hvad enten vi har gode jobs, gode ægtefæller, dejlige børn eller vi har det lige modsat. Så kan vi takke Ham for den frelse Han har givet os fuldstændig ufortjent. Smag og se at Herren i sandhed er god!

 

Share on Facebook

Leave a Reply