Jeg har set på statistikkerne for hjemmesiden. Der kan jeg se, at særlig en af de podcast jeg har lagt på, efterhånden er blevet hørt og downloadet ret mange gange. Det er også den som jeg anser som den vigtigste af de podcast der er blevet lagt på denne hjemmeside. Den har et ret stærkt evangelistisk budskab. Men er også egnet til kristne, så de må få evigheden for øje. Giv den gerne videre til dine venner som ikke kender frelseren. Brænd den på CD, overfør den med Bluetooth, eller send den pr. mail.

Men vid der kan være nogle der bliver sure på dig, for det er ikke alle der synes at man kan prædike sådan. Der er dog endnu ikke nogen af dem der ikke bryder sig om den, der har kunnet svare mig på hvad i den der skulle være ubibelsk. Men vurder selv.

Share on Facebook

4 Responses to “Gammel Podcast fra omvendelse.dk”

 1. Niels Says:

  Hej Rene.
  Tak for en rigtig god prædiken! Vi må i høj grad værne i denne sidste tid om Bibelens budskab til tro og omvendelse, som paulus så klart siger: IKKE UD OVER HVAD DER STÅR SKREVET! et af mine yndlingsvers! Jeg takker Gud for din prædiken, jeg lever, efter Guds store nåde, både i tro og omvendelse, men din prædiken gav mig en endnu klarere erkendelse af et meget centralt budskab i bibelen: omvendelsens vigtighed!!
  Tilsidst, det er jo ikke tilfældigt at både Johannes Døberen og Kristus begynder deres tjeneste med at sige: Omvend jer, thi Himmeriget er kommet nær! Gud velsigne dig Broder. Kærlig hilsen, Niels Ervill.
  P.S. Et ord fra Herren til dig: Esajas: 54, vers 10.

 2. René Vester Says:

  Tak skal du have Niels. Det er dette evangelium vi må holde fast i, selvom andre prøver at tale et andet. Du har fuldstændig ret i at det ikke var tilfældigt at Johannes Døberen og Jesus Kristus prædikede omvendelse til syndernes forladelse. Hvis det budskab var godt nok for dem, burde det også være det for os i dag.

 3. Nikolaj Kofod Says:

  Jeg må altså sige at jeg er en lille smule uenig i din fortolkning af det stykke fra bjergprædikenen. Jeg mener at bjælken består af alle vores synder og at han her mener at vi ikke kan tillade os at være vred over andres synder, da vi selv har syndet så meget mere, selve dette stykke (som jeg ser det) hænger ret godt sammen med lignelsen om den gældbundne tjener, hvor han jo bliver eftergivet al sin synd, men alligevel lader sin vrede ramme hans medtjener pga. en synd. Jeg er enig i at formaning er vigtigt, men alle har syndet og mistet herligheden for Gud, derfor er det kun ved hjælp af helligånden at vi formaner, formaning er jo en del af nådegaverne. Hvis man har en ven der gentagene gange begår en synd (og specielt hvis synden ødelægger hans liv, eller vennen lever i uvidenhed om at det er en synd) skal man snakke med vedkommende om det, men være imødekommende og hjælpsom, i stedet for at udstøde vedkommende eller være vred på personen på baggrund af denne synd..

 4. René Vester Says:

  Jeg glæder mig da så over at du kun er “en lille smule uenig”. Jeg anser det nu ikke for en fortolkning, men som en udlægning af det paradox at Jesus et sted siger vi ikke skal dømme, men andre steder siger vi skal dømme og selv gør det. Hvordan dette paradox skal forstås er det jeg forklarer i podcastet. For der kan jo ikke være nogen modsætninger i bibelen, kun paradokser.

Leave a Reply