Politiken gør i dag opmærksom på at forkyndere er begyndt at lægge deres prædikener ud på nettet til download. Det er nu ikke nogen nyhed for mig, eller de faste læsere her på bloggen. Det kan godt være at politikens læsere undrer sig over dette fænomen. Men jeg har også undret mig, for efter at have lagt mine prædikener ud på nettet, kan jeg se at jeg har kunne tale til langt flere end jeg nogensinde har gjort før. Før jeg startede på det, tænkte jeg om det overhovedet kunne betale sig, men det kunne det.
Den prædiken som statistikken viser er blevet hørt flest gange, er også den som jeg anser som den vigtigste. Hvis jeg kun kunne holde en eneste prædiken i hele mit liv, så skulle det være den her: Hvad er vigtigt?

Hør online eller download den til din mp3.

Share on Facebook

One Response to “Gammel, men god nyhed”

  1. Linealis Says:

    Ja, og før internettet havde vi båndprædikenerne. Men den teknologi har Folkekirkepræsterne nok sprunget over. I mange tilfælde er skaden nok til at overse. Det er altid sjovest at høre på nogen, der har noget på hjerte.

Leave a Reply