Jeg ved at der findes mange kristne her i Danmark, som er led og ked af at det er svært at finde ordentlig forkyndelse på dansk. Der findes dog stadig nogle som ikke har givet efter for det nye og smarte. Nogle af dem er ikke så kendte. Det sker ikke så sjældent at dem der prædiker et klart Guds ord, får taget deres prædikestol fra dem. Men der er heldigvis gode folk der ikke har mistet deres prædikestol, og velkendt i nogle kredse. En af dem er Hans Erik Nissen.
I denne prædiken beskriver han ved at læse ud af bibelen hvad det er for en fantastisk frihed vi er kaldet til i Kristus. Han læser ikke ting ind i bibelen som så mange andre gør, og det skal han have stor ros for. Samtidig kan man høre på ham, at han kender sin bibel og forstår at bruge den.

Lydkvaliteten er desværre ikke så høj på dette podcast. Jeg har prøvet at forbedre lyden, men det var desværre ikke muligt med mit udstyr. Men det er stadig nemt at høre og forstå hvad Hans Erik Nissen prædiker.

Friheden i Kristus. Klik på linket her.

Share on Facebook

3 Responses to “Friheden i Kristus. Prædiken af Hans Erik Nissen”

 1. Jesper Lindgren Hejlesen Says:

  Hvis nogen skulle få smag for at hører flere bibeltro vækkelsesprædikerne af H.E. Nissen, hvad jeg håber, er her lige et link til anbefaling:

  http://www.lysetoglivet.dk/?Pr%E6dikener:Hans_Erik_Nissen

 2. Hans Peter Hansen Says:

  Kære Jesper

  Tak fordi du har gjort opmærksom på dette !!! – Jeg vil blot tilføje, at H.E.N’s
  bibelundervisning også kan høres på nogle lokalradioer: Arkens Radio i
  Esbjerg, Københavns Nærradio, og Lumi Radio i Aalborg (hver lørdag kl. 9 og
  onsdag kl. 17 på 92,2 mHz)

 3. Henriette Juul larsen Says:

  Vil også lige tilføje, at der ligger en lang række prædikener af Hans Erik Nissen på http://www.nordsjællandsvalgmenighed.dk. Nissen prædiker I denne menighed ( hvor han er præst) hver søndag kl. 10.00. Alle gudstjener herfra bliver optaget i lyd og billede.

Leave a Reply