27
Oct

Efter 5 timers flyvetur er vi ankommet til Los Angeles. Nogle meget interessante uger venter forude. Det bliver en oplevelse og en udfordring ud over det sædvanlige. Vejret er med os ca. 30 grader tørt og skyfrit. Vi bor i et missions hus og det er virkelig dejlige omgivelser.

Vi har lejet en bil for 2 uger og vi er klar til at mødes med livingwaters i Bellflower. Efter en kort velkomst sammen med Tony Miano drog vi mod Cerretos college for at lave openair preaching. Det var en fantastisk oplevelse og det bedste ved det hele var, at der var mennesker der hørte evangeliet. Ray Comfort kom lidt senere. Vi fik rigtig mange gode samtaler og jeg er overbevist om at mange af dem vi snakkede med har fået noget at tænke over.

Senere samme aften var jeg og Cameron inde og se Fireproof med Kirk Cameron i hovedrollen. Det er en fantastisk film, og det var svært ikke at knibe en tåre under filmen. Evangeliet er en rød tråd igennem hele filmen, så jeg kan på det varmeste anbefale at se den, når muligheden dukker op.
Her er traileren til filmen:

Share on Facebook

One Response to “Fireproof”

  1. Rasmus Gade Says:

    Glæder mig helt vildt til at se denne film!

Leave a Reply