Ja, der er ikke mange, slet ikke indenfor de karismatiske kredse. Men David Wilkerson, en pinsepræst i New York, holder fast i ordet, og ikke på oplevelserne og følelserne. Denne mand kender sin bibel og prædiker udfra den. Altfor mange karismatikere i dag bl.a. Brian McLaren og andre som jeg ikke skal nævne her, prædiker ikke længere evangeliet om Jesus Kristus. De taler om en anden Jesus end Ham der står om i bibelen.

Det er de færreste karismatikere der tør modsige David Wilkerson, på trods af at hans forkyndelse afviger så markant fra mange. Specielt dem der påstår at Jesus kom for at vi måtte blive bedre til at elske os selv, acceptere os selv og bla bla bla.

Se denne video med stillbilleder af manden der stadig tør tale Guds ord som Guds ord er.

 • Og vil du se flere videoer med ham (levende billeder) så gå ind på www.davidwilkerson.org/sermons/video.php 

  Share on Facebook

 • 2 Responses to “Findes der stadig nogen der prædiker Guds ord?”

  1. Signe Says:

   Hej René.
   Jeg kan godt lide din blog, men har dog noget at addere. Selvfølgelig kom Jesus ikke for at vi skulle have bedre selvværd. Han kom for at gøre rede på alle vores synder og viste derfor at han elsker os. Der er ingen større kærlighed end at være elsket af Jesus – og når man ved at Jesus elsker én, ja så kan man ikke have andet end et godt selvværd. 😉

   En lille kommentar til Davids prædken.. Jeg ved godt homoseksualitet er en syn. Det kan man ikke komme uden om. Men mener han ikke at vi bør elske synderne? Her mener jeg at vi stadig skal elske homoseksuelle og vise dem alt mulig kærlighed som vores medmennesker?

   Alt godt,
   Signe

  2. René Vester Says:

   Hej Signe
   Det glæder mig du kan lide bloggen. Husk også at tjekke hovedsiden http://www.omvendelse.dk ud.
   Ang. David Wilkerson, så er jeg overbevist om at han elsker de homoseksuelle. Men han mener ikke at man kan leve som homoseksuel og samtidig være en kristen. Det skyldes at bibelen er meget klar på dette område, og er det indtil flere steder. Se eksempelvis første korinterbrev 6.9.
   Lever man som homoseksuel, er man nødt til at omvende sig fra det for at kunne blive en kristen. Man kan ikke fortsætte med at leve som en homoseksuel, for hvis man gør har man jo ikke omvendt sig.
   Men det gælder også for folk der tager stoffer, lever i utroskab, stjæler o.l. Er man en kristen kan man ikke leve et liv hvor man bevidst vælger at leve en syndig livsstil. Det ved jeg godt er svært for nogle at forstå, men det står så mange gange i bibelen, at det må være sandt. Derfor anser jeg heller ikke homoseksuel synd for at være værre end andre synder, men det er stadigvæk synd, og synd er lovovertrædelse og fornærmelse i Guds øjne.

   Folk der har omvendt sig og er blevet født påny ved godt hvad dette betyder. Men det kan være svært at forstå for dem der endnu ikke har omvendt sig. De har brug for Guds ånd til at forstå det. Jeg planlægger fortiden i kommende indlæg her på bloggen at skrive om hvad det egentlig indebærer at blive født påny, og hvordan man bliver det. Det vil jeg gerne gøre udfra hvad bibelen siger og ikke mennesker siger. Så jeg tror det bliver ret spændende at skrive om.

  Leave a Reply