I går var vi nogle der tog til den møderække med Justin Peters i Århus, som jeg før har annonceret her. Justin talte til det første møde om kernen i evangeliet udfra fortællingen om Lazarus og den rige mand. Her redegjorde han også for hvorfor Sola Scriptura er afgørende for kristne. Sola Scriptura betyder skriften alene. Hvordan og hvorfor han argumenterede for det vil jeg meget gerne vende tilbage til en anden gang.

Til aftensmødet talte Justin om hvordan man kunne se forskel på sande vækkelser og falske vækkelser. Det gjorde han meget klart og udfra skriften, så det blev nemt at forstå hvornår det er det ene, og hvornår det er det andet.

Farlige spørgsmål
Til begge møder var der mulighed for at stille spørgsmål. Man kunne hvis der kom et spørgsmål op, række sin hånd op og stille det til Justin. Det skete specielt om aftenen. Og der var mange spørgsmål, som Justin var villig til at svare på. Rigtig mange af spørgsmålene kunne man høre var noget folk ikke kunne få svar på hos andre. Spørgsmål som man måske heller ikke turde stille andre steder fordi det kunne være en slags hellige køer man satte tvivl om i de enkelte kirker. Det var som om at folk kunne se, at her var en der turde svare på disse farlige spørgsmål. Her var der en der kunne skelne, og ikke gjorde det i egen forstand, men udfra en sund balanceret tilgang til bibelen.

Benny Hinn
I dag vil Justin Peters tale om hvordan man skelner mellem det sande evangelium og falske evangelier. Her vil han i særlig grad komme ind på de problemer der er med folk som Benny Hinn o.l. Noget han bl.a. har skrevet speciale om på sit teologistudie. Justin er dog ikke en højtravende teolog, som taler et sprog man ikke forstår. Han er rigtig godt til at sætte forståelige, men også klare ord på disse ting.

Selv kan jeg ikke komme til eftermiddagsmødet kl.14.00, da min kone har sagt hun vil derind i stedet. Det skal hun selvfølgelig have lov til. Men jeg vil istedet komme til mødet i aften hvor der igen vil være mulighed for at stille spørgsmål til Justin. Fremmødet i går viste sig at bestå af en god blandet flok fra forskellige kirker, og af både unge og gamle. Det var en stor fornøjelse at tale sammen bagefter. Folk havde lyst til at blive og diskutere disse vigtige områder med hinanden. Så jeg ser frem til at være med i dag også.

Har du tid og mulighed så tag ind til møderne i dag. De foregår på:

Viby Bibliotek
Skanderborgvej 170
8260 Viby J

Møderne starter Kl.14.00 og 19.30

Før og efter møderne er der mulighed for at købe god kristen litteratur i form af bøger og DVDer. Dertil kan man købe traktater som man kan bruge som Icebreakers i sin evangelisation. Hvad det er for traktater er også noget jeg vil vende tilbage til senere her på bloggen.  

Share on Facebook

Leave a Reply