Her er oplysningerne om evangelisationsdagene i viborg mandag d.6/4 til onsdag d.8/4.

Det foregår udfra Viborg Baptistkirke
Eksercerpladsen 2
8800 Viborg
Kontakt Kim Ringsmose: 60308247

Vi møder ind kl.15.00 og resten af dagen. Der vil være nogen der først kommer om aftenen. Det afsluttes om onsdagen ved 15-tiden. Medbring sovepose og liggeunderlag. Der er brusebad og køkken i kirken, til de behov vi har der.

Mad: Vi samler løbende ind til det mad vi har brug for. Har du ikke råd skal du ikke være bekymret. Vi sørger for at ingen behøver at gå sultne i seng. Den varme mad (aftensmad) vil blive tilberedt af René Vester, som har en hvis interesse for mad (se her). Og har erfaring med at lave mad til større forsamlinger. Han vil dog gerne modtage hjælp. Frokosten bliver sandsynligvis enkel i form af rugbrød med pålæg o.l.

Hvad vil der ske?
Vi vil gå ud på gågaden i Viborg og evangelisere. Det sker ved at dele traktater ud, vidne en til en, og ved open air forkyndelse. Har du kreative ideer at supplere med er du velkommen til det.
Derudover vil der være dansk premiere på den nye film med Kirk Cameron fra Way of the Master: Fireproof. Evangelisations- og discipelskabstræning. Teologiske diskussioner. Snak om hvordan vi bedst udnytter besøget af Paul Washer til sommer, og vidunderligt fællesskab. Hvis du gerne vil være med kan du kontakte René Vester på info@omvendelse.dk.

Share on Facebook

Leave a Reply