25
Oct

Ikke noget jeg ønsker at gøre et stort nummer ud af, men så lige at indlægget i går var nummer 500 her på bloggen. Så på lidt over et år har der været 500 indlæg her. Dertil har der været over 1000 kommentarer. I fremtiden vil det nok være lidt mindre der vil komme på, medmindre der kommer andre faste skribenter på bloggen. For mit nuværende arbejde har betydet at jeg har været nødt til at skære lidt ned på mit arbejde med www.omvendelse.dk. Jeg skal jo passe mit job ordentlig. Dertil har jeg jo også kone og børn, som jeg skal være sammen med, og det er bibelsk at de bliver prioriteret højt (det vil jeg nu også godt). Jeg vil dog fortsat skrive jævnligt her på bloggen, og om de samme ting som jeg hidtil har skrevet om.

Jeg glæder mig over dem der nogen gange har skrevet som gæsteskribenter her på bloggen. Det er muligt at fremtiden viser mere af den slags. For jeg tror at denne side kan blive meget mere indholdsrig, og meget mere givende hvis der var flere end bare jeg der skrev på den. Men samtidig ved jeg godt, at vi har forskellige opgaver i Guds rige, og vi prioriterer forskelligt. Så hvis det ikke sker er jeg ikke skuffet, men må bare leve med mindre liv her på siden. Men hvis der er skrevet 500 flere indlæg næste år ved denne tid, regner jeg ikke med at have skrevet mere end 300 af dem. Dvs det der er derudover, er skrevet af andre som også ønsker at dele Guds ord på nettet.
Nettet er forresten et fantastisk sted at dele Guds ord, og rigtig mange ønsker at høre/læse det.

Share on Facebook

One Response to “Et lille Jubilæum”

 1. Rasmus Gade Says:

  Hej broder René,

  du skriver at du (mangler) skribenter, hvis du mener det så skal du bare sige til, så vil jeg da gerne hjælp til.

  Forresten, så jeg håber snart at have Justin Peters videoerne klar.

  I Guds nåde,

  Rasmus

Leave a Reply