Mine børn har her i påsken været ret optaget af at klippe gækkebreve til mig og min kone. Så min kone blev inspireret til at lave et gækkebrev til dem, der var lidt ud over det sædvanlige. Jeg syntes selv den var så god, at jeg har valgt at dele den med jer læsere, Vær dog opmærksom på at der ikke bliver uddelt påskeæg eller chokoladeharer til dem der kan gætte det. Den del gjaldt kun mine børn, men til gengæld vil jeg ønske jer en rigtig god påske. 

Kære Bianca og Alberte

I påsken Jesus led smerte

Han på korset døde

Mange så Ham bløde

Men ud af graven Han stod igen

og er med os blevet ven

Når vi Ham kender

og igen og igen til Ham os vender

Dette var det vigtigste ord

Som i mit hjerte bor

Bare I det aldrig glemmer

Men det for evigt gemmer

Hvis I min navn gætte kan

Får I en chokoladeharemand

Mit navn med kors skrevet er

Hvem kan dette mon vær’?

+++++ +++++++”

Share on Facebook

Leave a Reply