Jeg vil gerne henvise til en artikel af Andreas Michelsen på siden shafan.dk. I artiklen bliver der brugt et citat fra Charles spurgeon som lyder:

“Netop den menighed, som værdsættes mest af verden, er sikkert den, som Gud afskyr.”

Årsagen til det citat må du selv finde ud af. Andreas skriver på en ganske anden måde end jeg gør. Og jeg tror der er en del af læserne her på bloggen, der nok kunne få en del ud af at se hvordan andre skriver om de samme emner som på omvendelse.dk. For det kan gøres på forskellige måder og være bibelsk funderede.

I denne artikel skriver Andreas om hvorfor det er en forkert og farlig vej at gå på, når vi bruger verdens metoder til at nå mennesker istedet for bibelens. Hvis jeg har fanget din interesse, så læs artiklen her.

Share on Facebook

2 Responses to “Er kirkernes metoder bibelske?”

  1. Linealis Says:

    Jeg kan ikke bruge det citat til ret meget. Det er selvfølgelig rigtigt, at succes i menneskers øjne ikke nødvendigvis er et udtryk for at Guds velsignelse hviler over kirken. Men omvendt kan det jo faktisk også ske, at mennesker flokkes i stort tal for at høre Guds ord!

  2. René Vester Says:

    Hej Linealis
    Nu er citatet også mere ment som en teaser til at gå ind og læse Andreases artikel. Jeg giver dig ret i at den isoleret set ikke er brugbar. Jeg ved da også om en by hvor den kirke der er mest besøgt er den der har den mest bibelske forkyndelse. Men generelt set så er der noget om snakken. Som David og jeg diskuterer i vores sidste podcast, så er vi ikke imod at Joel Osteen har USAs største kirke. Vi kan bare ikke tilslutte os den lære der er der.

Leave a Reply