I denne sommertid hvor kirkelejre mange steder bruger mere tid på at fokusere på latteroplevelser, diskofest, seje koncerter, gennemgang af udkristelige bøger som om de var gode etc, end de bruger tid på at prædike Guds ord, opstår der et vigtigt spørgsmål. Er evangeliet ikke nok for os, siden vi har brug for at krydre det med så mange fordærvede smagsstoffer? Elsker vi virkelig ikke Jesus mere, end at vi er nødt til at gøre så mange mærkværdige anstrengelser for at fastholde folk i kirkerne? Paul Washer har en forklaring på hvorfor evangeliet er nok for ham. Tør vi svare på om evangeliet også er nok for dig og mig?

Share on Facebook

3 Responses to “Er evangeliet ikke nok for os?”

 1. Mikael W Says:

  Hej Rene,

  Tak fordi du delte dette fantastiske vindesbyrd fra Paul W.
  Man ikke andet end at blive dybt berørt af hans kærlighed til Jesus, og alt det
  han er! Man burde jo mene at evangeliet og Jesus borde være nok for os som kirke i det, men man undrer jo en gang i mellem.

  Jeg er helt engig i at du sætter et stort spørsmålstegn ved John Arnotts besøg i Danmark, og man undrer sig hvor pinsebevægelsen enlig er på vej…suck!
  Har også lige læst Mikael Laursens andmeldelse af Rob Bells bog Love Wins på Domino, og det gjorde det ikke bedre.

  God Bless!

 2. Morten Says:

  John Arnotts besøg var da fantastisk på Sommer-Camp. Han formidlede da om noget Guds tilgivelse og kræft til 1000’er af mennesker der oplevede hans kærlighed og omsorg for deres problemer.

  Han har en gave til at forkynde et enkelt og forståeligt budskab. Så jeg kan slet ikke følge kritikken.

 3. René Vester Says:

  Jamen send da prædikenerne til mig. Jeg vil gerne høre dem. Og hvis det virkelig er så fantastisk som du siger, vil jeg da også godt skrive at det er godt. Men du glemmer hvad han også står for. Men selvfølgelig kan jeg da godt se at det kan være ligegyldigt for dig, eftersom du på den hjemmeside du linker til viser at du kan godkende en fuldstændig kættersk bog som Hytten.

Leave a Reply