Voddie Baucham som er Tilbage til Bibelens hovedtaler i år, er kendt for ikke at lægge fingre imellem. Hvad siger bibelen om at elske vores hustru, er et spørgsmål han her besvarer meget klart, meget skarpt, og nok også så meget at nogen ikke ville kunne klare at høre det. Men tag lige en smagsprøve og vurder om du kan tåle at høre på ham d.26.29 juli på Skrødstrup Efterskole. Se mere på dette link: http://www.tilbagetilbibelen.dk/?p=279

Personlig glæder jeg mig til at blive udfordret, af en der tør tale et klart kompromisløst Guds ord. Det kommer (forhåbentlig)nok til at koste noget af mit kød, men det kan man vel godt konkludere er en god ting. Det tror jeg min kone vil give mig ret i.

Skræmt eller tiltrukket
Hvis du ikke er skræmt væk af Voddies forkyndelse her, og stadig overvejer at melde dig til, så skynd dig, mens vi stadig har plads til flere tilmeldinger, for vi er snart ved at være fyldt op ifølge ham der styrer tilmeldingslisten.

Share on Facebook

Leave a Reply