I denne tredie del af serien med Justin Peters afsløring af trosbevægelsen, kommer han ind på et kontroversielt spørgsmål. Et spørgsmål som deler mange i de karismatiske kredse, nemlig om alle kristne har ret til at være helbredt og ikke have smerte. Det burde ikke være nødvendigt at blive delt over dette spørgsmål, for bibelen giver os svar på det. Hvordan den gør det, viser Justin Peters meget klart i denne video. En af mine venner som var med til mødet, sagde at han blev bedrøvet over at han ikke havde været mere opmærksom på dette før. Men at han havde set på dette spørgsmål som et der ikke betød så meget, uden at forstå de problematikker det medfører at påstå alle kristne har ret til helbredelse.

Jeg husker et par jeg kendte fra trosbevægelsen som skulle have et barn. De var overbevist om at smerte ikke var bibelsk i orden for kristne. Så da hun fortalte om hendes fødsel påstod hun hårdnakket at hun absolut ingen smerter havde under fødslen. Jeg vidste jo godt at det var noget vrøvl, men vidste ikke lige hvad jeg skulle sige til hende dengang, så jeg beholdt min tvivl i tavshed. Jeg burde have gjort opmærksom på det var et problem, for hvad med de kristne kvinder som fødte deres børn med smerte, var deres tro nu mindre værd end denne kvindes? Troen på at alle bliver helbredt og kan leve uden smerte, skaber et elitehold af kristne og et underhold af kristne. Hvilket er stærkt problematisk, og er noget som jeg slet ikke kan tilslutte mig. Efter at have fået denne undervisning fra Justin, ser jeg nu heller ikke nogen grund til at holde min mund næste gang jeg hører disse påstande. Men tjek selv efter om du kan forsvare at alle har ret til helbredelse efter Justin Peters gennemgang af emnet.

Sidste del af Justin Peters afsløring af trosbevægelsen kommer her på siden næste weekend.

Højreklik og tryk på zoom for at få fuld skærm.

Share on Facebook

Leave a Reply