Denne video er den første jeg så med Todd Bentley. Det var simpelthen så tosset det jeg hørte ham sige, at jeg fejlagtigt konkluderede at det aldrig ville blive interessante for danskerne. Højst nogle få ekstremer som tror på alt de hører, bare fordi det lyder vildt.

Men i denne video ser vi Todd Benley først tale om nogle ret tossede oplevelser med nogle engle. Det er ganske morsomt at høre på, men der er bare ikke nogen velsignelse i det. Det er ikke fordi min tro på nogen måde bliver større af at høre på det, eller mit liv med Gud bliver tættere. Men det allerværste er det han siger 4 minutter henne i videoen. Han fortæller at han blev taget op til himlen. Nærmest smadret ned på et operationsbord (crashed siger han), og skåret op med noget der åbenbart er en slags rundsav. Hans indvolde vælter ud, og de putter nogle “hvide bokse” ind i ham. Derefter skulle en han kalder Gud, have sagt at boksene gjorde at han ville få flere års kristen ballast, og dermed blive moden på operationsbordet istedetfor en vandring med Gud. Til det må jeg bare sige efter at have set denne video. Operationen ser ikke ud til at have haft den store effekt.

Hvis min pastor eller en gæsteprædikant begyndte at prædike sådan her, så ville jeg rejse mig op og GÅ. Det her er simpelthen ikke en forkyndelse der er i orden. Men istedet for at folk rejser sig og går, så valfarter de istedet til denne fuldstændig tåbelige udgave af kristendom. Forresten, denne video er også blevet lagt på youtube af en fan af Todd Bentley. Det forstår man ligesom ikke.

Share on Facebook

10 Responses to “Englene lagde Todd Bentley på et operationsbord og opererede på ham. Hvafornoet?”

 1. Susan Møllerskov Says:

  Lyder som det der skete med Whitley Streiber. Jeg har ikke selv spillet videoen men din beskrivelse er nok.

 2. David Jakobsen Says:

  Det er uhyggeligt. Enten, eller taler han i et eller andet dobbeltsprog hvor han selv kan mene at det ikke er “virkeligt,” men alligevel tale i et dette-er-virkeligt sprog. (læg mærke til hans ord Prophetic experience – hvad er det??) ELLER også har han ret – og vi MÅ tage hans ord for at være Guds – om det står i overensstemmelse med skriften eller ej. Hvis dette ER Gud så er det autoritativt. Så spørgsmålet må være er der plads til at have sådanne autoritative vigtige oplevelser ved siden af bibelen i dag? Det er et NEJ. Eller lad mig sige det sådan. Jeg vil hellere løbe risikoen at ignorere denne mands budskab, end invitere sådanne tilstande ind i mit liv med Gud. Hvis han står og lyver, så ville jeg nemlig være i hans vold.
  Historisk synes jeg det er bemærkelsesværdigt at David Hume klassiske skrift imod mirakler var motiveret af en spooky samtale han havde med en Jesuit omkring nogle mirakler, han blot ikke kunne tro på.

 3. Linealis Says:

  @David: Han siger vel ‘bare’ at han har fået 10 års kundskab foræret på 0 komma 5. Men det bringer ham ikke nødvendigvis foran os andre 😛

 4. David Jakobsen Says:

  Det er lige det 🙂 Noget er kun viden, hvis det er sandt. Og spørgsmålet er jo: Er det sandt?

 5. Rasmus Gade Says:

  Og grunden til man tillader en mand, som Todd Bentley, at indtage en scene er?? Det er mit spørgsmål, for folk skal da være mere end ignorante, hvor at blive siddende på sin plads og lytte til så noget blasphemi. Charles Spurgeon ville vende sig i sin grav, hvis det altså ikke var fordi at han blev kaldt hjem for lang tid siden. Det er sørgeligt at sund lære bliver skíftet ud med dette ævl.

  Guds ord siger sådan her: (på engelsk fra New King James)

  “His watchmen (preachers) are blind: they are all ignorant, they are all dumb dogs, they cannot bark; sleeping, lying down, loving to slumber. Yea, they are greedy dogs which can never have enough, and they are shepherds that cannot understand: they all look to their own way, every one for his gain, from his quarter” (Isaiah 56: 10-11).

 6. Lone Vinsten Says:

  -Jeg har set video´en… HJÆLP!!! Det er jo hel vildt!! Bare Todd Bentley dog ville vise sig fra sin værste side lige foran næsen på alle dem, der valfarter dertil, så de kan komme dybt skuffede hjem og ikke vove at inficere os andre med det…ja, og så forøvrigt begynde at lære at hjælpe de evangelister, der sidder rundt omkring i menighederne og drømmer om at bruge ALT DET, som Gud ALLEREDE HAR GIVET dem, men bare mangler god undervisning. Jeg har siddet og ventet i mere end 13 år på, at der var nogen, der ville hjælpe…men nej, det blev ikke prioriteret. Jeg har også tit stået på gaden med mennesker, der stod og lyttede interesseret til Evangeliet, som jeg bare ikke kunne hente ind i kirken alene. Men det gav heller ikke anledning til, at der kom nogen med ned for at hente dem. Men når der skal løbes efter tegn og undere, så går det åbenbart meget nemmere med at komme ud af komfort zonen. Jeg forstår det ikke.
  -Tænk, og jeg som gik rundt og troede, at vækkelse havde noget med Jesus og noget med omvendelse at gøre. Og jeg troede også, at det var noget med, at Guds Ord blev forkyndt at gøre, og nu kan det jo godt være, at Todd Bentley har forkyndt på andre video´er, men på dem, som jeg har set, har det været MEGET SMÅT med Guds Ord. Hvad er det for noget?! Helt ærligt!

 7. Lone Vinsten Says:

  Hvis René Vester i stedet for, at “rejse sig op og GÅ”, som han skriver, ville holde sig for ørene og løbe skrigende ud af kirken, ville jeg også godt forstå ham. Men det er ok. Det burde alle gøre: Rejse sig op og GÅ…

 8. René Vester Says:

  Hej Lone
  Jeg tror jeg forstår din frustration og hunger efter god undervisning for evangelister. Det er et område i kirken som vi har nedvurderet i mange år. Vi har haft en blind tro på venskabsevangelisation og søgervenlige gudstjenester kan fungere som erstatning istedet. Hvis jeg skal generalisere, vel at mærke.
  Jeg ved at der er nogen der er ved at starte noget evangelisationsundervisning op, som er baseret på bibelen, og ikke verdens metoder. Så det ser jeg frem til.
  Indtil da kan jeg anbefale dig at se videoen Hells best kept secret. Det var en øjenåbner for mig, som har været med til at ændre den måde jeg forkynder evangeliet på, til det bedre.Hvis du ikke har set den før Lone, så kan jeg stærkt anbefale den. Du kan se den her:
  http://sand.omvendelse.dk/l%c3%a6r-at-give-evangeliet-til-andre-269.htm

  Og ja din forståelse af hvad vækkelse er, kan jeg kun give dig fuldstændig ret i. Hvis vækkelse sker uden forkyndelse om Jesus, og hvorfor vi har brug for at omvende os, men kun er fokuseret på noget “mirakleri med elendig forkyndelse som ovenstående video”” så er det ikke en vækkelse vi kan bruge til noget.

 9. Lone Vinsten Says:

  Hej René.
  -Jeg har set den video, du henviser til. Det er stærk undervisning, og som de selv siger, så får denne måde at forkynde på, jo hele Evangeliet til at “make sense”. Det, de egentlig ´et eller andet sted´ også siger, er jo ligeledes, at det, at bruge loven på denne måde, gør, at hjerter af sten kan blive bløde og modtagelige, og det er da noget af en opskrift, som kan bruges til noget!!!
  -Jeg har det heller ikke som om venskabsevangelisation og søgervenlig Gudstjeneste kan gøre det. Der er mange, der aldrig ville drømme om at gå ind til et kristent møde, og som ikke har andet end spot tilovers for Gud. Men dem døde Jesus også for, og de ved jo ikke bedre -medmindre vi vælger at GÅ UD til dem, sådan som Jesus jo sagde, vi skulle.
  -Hvad er det for evangelisations-undervisning, du skriver om? Er det noget fra Tonny Møllerskov og hans kone, Susan. Dem har jeg fået god hjælp fra, især den seneste tid. Det, der også har bedrøvet mig, er at se de Evangelister, der tidligere gjorde noget, sidde i kirken og hænge og komme med den ene undskyldning efter den anden for at komme videre. Kun en gang har der været en med mig, når jeg har været ude på gågaden og forkynde. Han var med ca. 1 time, så sagde han, at jeg ikke kunne tage disse mennesker med ind i kirken alene, altså dem, der stod rundt omkring og lyttede, og så skulle han videre; og siden har jeg ikke set ham. Jeg har senere fået at vide, at han arbejder i både dag og aften. -Det er frustrerende.

 10. René Vester Says:

  Hej Lone
  Nej det var ikke det med Tonny og Susan jeg tænkte på. Jeg havde helt glemt dem. Jeg ved at der er mange som har fået en del ud af deres undervisning og kampagner. Jeg holder virkelig af den ildsjæl de har for arbejdet om at udbrede evangeliet.
  Men det jeg have i tankerne ved jeg endnu er i projektstadiet. Det er meget inspireret af Way of the Master. Jeg skal nok gøre opmærksom på det når dem der står for det er færdig med forberedelserne.

Leave a Reply