Doug Eaton er ikke et navn der er ligeså kendt som Paul Washer og Ray Comfort. Men jeg har ofte kommet forbi hans hjemmeside Godwardthoughts. Hans indlæg har nogle dybder og vinkler, som får en til at reflektere over vigtige bibelske områder. Så nej jeg er ikke modstander af at kristne reflekterer, selvom der nok er nogen (muligvis emergente) der tror det modsatte om mig. Men her er et eksempel på en der fremmer kristen refleksion på en god måde som jeg kan anbefale.

Doug Eaton har for nylig lavet en sermonjam som omhandler det Jesus vil sige den dag hvor vi alle skal stå foran Guds domstol. Den er bestemt værd at bruge fire minutter på. De spørgsmål og svar Doug giver i videoen her skærer mig i hjertet, for en dag skal det ske. En dag vil folk stå foran Guds domstol og blive dømt til evig fortabelse, selvom de har anset sig selv for at være kristne igennem deres liv. Selvom de har gerninger som de kan pege på. Selvom de har vist at de havde en tro på Gud. Men Jesus siger til dem:

“Og da vil jeg sige dem, som det er: Jeg har aldrig kendt jer. Bort fra mig, I som begår lovbrud!” Mattæus 7.23

Share on Facebook

Leave a Reply