Der er måske nogen der tror at jeg slet ikke bryder mig om nyere kristen musik. Det vil jeg hermed affeje. For der bliver bestemt lavet god kristen musik, også i vore dage. Men det bliver produceret der, hvor der også er en ordentlig forståelse af hvem Gud er. En af dem som jeg for nylig er blevet opmærksom på er Bob Kauflin fra Sovereign Grace Ministries. Han er lovsangsleder og forfatter. Det var en fornøjelse at høre ham tale om sand lovsang, som tør fokusere på flere forskellige sider af Gud. Hør ham her i denne 3 minutters video, hvor han fortæller om et af deres albums. Læg mærke til hvor meget fokus han har på Gud, i forhold til alt det andet han også kunne snakke om.

Hvis du har lyst til at høre noget af deres musik, og evt. købe noget af det (nej jeg får ikke procenter), så kan det gøres på www.sovereigngracestore.com.

Share on Facebook

Leave a Reply