Da juleferien er startet og jeg ikke ved hvor tit jeg kan komme til at bruge en computer her i ferien, har jeg valgt at give læserne her på bloggen en julegave. Julegaven er tre prædikener med en af de bedste prædikanter jeg nogensinde har hørt. Han er ikke den mest veltalende, eller smarte prædikant, men der sker noget med mig når jeg hører ham prædike. Jeg oplever at min forståelse af Gud bliver større, min egen syndighed bliver mere synlig, jeg oplever gudsfrygten vokse, og jeg får en større lyst til at søge Gud og lære Ham at kende. Og eftersom det er bibelske oplevelser, anser jeg dem for at være gode.

Så hvis du kommer ind på omvendelse.dk her i julen, og du kan se at der ikke er sket så meget nyt, (jeg skal jo også holde ferie, og prioritere min familie) så kan jeg henvise dig til at se disse prædikener med Paul Washer. Du kan se dem på dette link: Nye videoer med Paul Washer 

Har du ikke set Paul Washer før vil jeg anbefale dig først at høre Det berømte ungdomsmøde fra 2002 med Paul Washer. Det er en af de mest afgørende prædikener i nyere historie tror jeg. Jeg vil også komme til at skrive lidt om den senerehen. Men her er en lille appetitvækker på Paul Washers videoer, en appetitvækker som jeg kan anbefale kraftigt, specielt hvis du selv prædiker evangeliet:

Der vil dog fortsat komme indlæg her på bloggen i julen, blot ikke så regelmæssigt som normalt. Derfor vil nogle af de spørgsmål jeg har lovet at svare på, plus serien om de fire evangelier blive udsat lidt. Men de skal nok komme senere. God Jul herfra.

Share on Facebook

Leave a Reply