Jeg fik to videoer tilsendt af Lane Chaplin. De er optaget udenfor og indenfor Robert Schuellers krystalkirke. Som ville være en god kirke hvis man prædikede evangeliet i den. Det bliver det desværre ikke, mange anser også Robert Schueller for at være manden der startede den søgervenlige menighed. Det er jeg nok ikke helt enig i.Men han var ihvertfald med til at modernisere den søgervenlige menighed.

Personerne i videoerne er Cameron Buettel og Lane Chaplin. Lanes videoer har jeg brugt i stor stil på denne blog. Han har sørget for at gøre god bibelsk undervisning og kristne videoer tilgængelige på nettet. Hans youtubekanal kan ses her:youtube.com/user/LaneCh
Det var faktisk lidt rørende at få en lille hilsen fra ham i den første video. Jeg håber jeg kan møde ham personligt næste år, hvor jeg planlægger at tage til USA.

Her er de inde i en af de mest omtalte kirker i verden, men ikke en kirke efter Guds hjerte. Læs selv Johannes åbenbaringen kapitel 2 og 3.

Share on Facebook

Leave a Reply