Tænk engang, en dag skal jeg ikke være her mere. Jeg skal hjem til min Far i Himlen. Jeg skal være sammen med Ham i al evighed. Himlen er ikke bare et sted hvor der er godt at være. Det er ikke bare et sted hvor jeg kan være sammen med mange af dem jeg holdt af at bruge tid med på jorden. Det er meget mere end et sted hvor gaderne er lavet af guld, og portene af ædelstene. Alt det vil der være i himlen. Men det allerstørste, det absolut bedste, det mest vidunderlige er at jeg skal være sammen med Ham. For jeg elsker Ham der tog min synd på sig, selvom jeg levede som fjende af Gud. Han har udvalgt mig til at være sammen med Ham i al evighed.

Har du tænkt på hvor forskelligt dette er fra alt anden religion? Det er rigtig svært at finde en religion som omtaler tilværelsen efter døden som tæt fællesskab med Gud. Muslimernes himmel er ikke et sted hvor Gud er. Det er et sted hvor de bare har det godt og bliver serviceret af nogle jomfruer. Ikke engang de dårlige kopier af kristendom har en himmel hvor de har fællesskab med Gud. Jehovas vidners himmel er et sted hvor Jehovas vidner render rundt i jakkesæt og kjoler i al evighed, og har det godt med hinanden. Mormonernes himmel går på at et mormonsk ægtepar får tildelt en planet, som de så skal opfylde med børn. Men Gud er der ikke. Årsagen til at andre religioner har himle eller evigheder uden Gud, er den at alle mennesker gerne vil i Himlen. De ønsker bare ikke at Gud er der. For de er fjender af Gud. Fordi de ikke er født på ny, de har ikke fået del i Guds natur. De har i stedet en kødelig natur som kæmper imod Gud, og gør at de flygter fra Ham i stedet for at søge Ham.

Men hvorfor glæder jeg mig så? Jeg var jo også engang fjende af Gud, hvad gør at jeg er anderledes? Svaret er at Gud drog på mig, og viste mig sin kærlighed til mig igennem Hans fuldbragte værk på korset. Han forvandlede mig da jeg omvendte mig, og gav mit liv til Ham. Siden den dag har der været noget i mig, der gør at jeg længes efter at komme hjem til Ham der frelste mig. En dag skal jeg hjem, og det er en dag jeg ser frem til!

Share on Facebook

2 Responses to “En dag skal jeg hjem”

  1. Melanie Says:

    En lille fejl jeg gerne vil påpege .. jehovas vidner mener ikk at alle jehovas vidner kommer i himlen de fleste af dem vil ikk “eksistere” hvis man kan sige det på den måde .. men vil efter mange år blive oprejst fra jorden til et paradis på jord som der var førhen i tiden … det er lidt det samme med muslimer de vil stadig havde deres gud .. men deres gud vil være der som en der overvåger … ligesom to børn der leger hvor fadern holder øje med dem på afstand .. det er ikk på grund af fjendskab jehovas vidner og muslimer er nogle af de trosamfund der går mest op i bøn, fælles lærdom af biblen, de ville de vil ikk hvis gud ikk var som en fader eller som en nær ven for dem

  2. René Vester Says:

    Nu har jeg jo ikke gået i dybden med Jehovas vidner her. Men blot vist hvad de selv beskriver. Dertil skal du huske at Jehovas vidner siger det ene en dag, og noget andet den anden. Men de har delt himlen op i to (groft sagt). En for de 144000 og en for resten af Jehovas vidner. Noget som de ikke har grundlag for at kunne gøre ifølge skriften. Men kun udfra deres egne konklusioner.

Leave a Reply