Sun Myung Moon, grundlæggeren af den antikristelige moonbevægelse er kvæstet ved et helikopterstyrt. Hvad enten han overlever dette eller ej, så skal han jo dø ligesom alle andre, for selvom han påstår at være en genkommen Jesus, så er han et menneske som alle andre, der en dag skal stå til ansvar overfor Gud. Den dag kaldes dommens dag, og ikke engang antikrister kan undgå den dag. Hvorfor han er en antikrist fortæller Jesus os i Mattæus 24.23-24:

“Hvis nogen da siger til jer: Se, her er Kristus! eller: Her er han! så tro det ikke; for der skal fremstå falske kristus’er og falske profeter, og de skal gøre store tegn og undere for om muligt at føre selv de udvalgte vild.”

Moon påstår at han er en ny og genkommen kristus, og definerer sig derfor ifølge bibelen som en af de antikrister som Jesus havde forudsagt ville komme. Man kan undre sig over at nogen har valgt at følge efter en mand, der kan finde på at sige noget så tåbeligt. Men det handler nok mest om at mange mennesker bare ikke vil sandheden. For hvorfor skulle man ellers finde sig i at blive gift ved bunkebryllupper, med en person som man aldrig har mødt før, men som ifølge Moon var guddommeligt udvalgt. Og det er bare et enkelt eksempel på tåbeligheder man måtte finde sig i som moontilhænger. Personligt har jeg dog aldrig anset Moon for at være den sidste antikrist. Dertil er det for stupidt. Den sidste antikrist vil være meget mere subtil og tiltalende end Moon nogensinde har været.

Nyheden om Moons uheld kan ses på politikens hjemmeside her: http://politiken.dk/udland/article541665.ece

Share on Facebook

3 Responses to “En antikrist fik en advarsel”

 1. Lennart Pedersen Says:

  Ved du om Bibelen så har en forklaring på hvordan man kan se når det er den ægte Jesus der vender tilbage?

 2. René Vester Says:

  Hej Lennart
  Ja det har den. Det stærkeste sted synes jeg er Mattæus 24.30-31. Der står der: “Og da skal Menneskesønnens tegn komme til syne på himlen, og da skal alle jordens folkestammer jamre, og de skal se Menneskesønnen komme på himlens skyer med magt og megen herlighed. Og han skal sende sine engle ud med høj basunklang, og de skal samle hans udvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene ende af himlen til den anden.”

  To ting er værd at lægge mærke til her. Han kommer tilbage på skyer, han kommer altså ovenfra. Og gør Han ifølge vers 32-41, mens det er nat et sted og dag et andet. Det sker altså på en gang, så man ikke er i tvivl om det.
  Det andet der er værd at lægge mærke til er at alle jordens folkeslag skal jamre når dette sker. Når antikrister kommer jamrer de ikke. Slet ikke når den sidste antikrist kommer. Da vil de glæde sig istedet. Men når den sande Jesus kommer, vil folk se at de har spildt deres liv med at søge deres eget, og de vil jamre over at se at de er gået så forfærdeligt fejl, fordi de kan se konsekvensen af det.
  Du kan også læse om dette i Markus 13 og Lukas 21.

 3. Susan Møllerskov Says:

  Ikke alene det, men også Apostlenes Gerninger 1.11 og Mattæus 24.23-29 som indledning til 30-31, og 1 Thessalonikebrev 4.16-17, hvor det ikke er nødvendigt at opsøge ham, fordi vi troende bliver rykket op til ham. Hallelujah!

Leave a Reply