Cameron og Anders som pt er i USA, fik et møde med Paul Washer fra www.heartcrymissionary.com Det blev bl.a. til et interview hvor de kom ind på hvad der er brug for at kirken i Danmark gør, hvis vi vil have sunde og bibelsk funderede kirker. Her var det primært en god bibelsk undervisning, og en bibelsk forståelse af hvordan man bliver frelst. Paul Washer taler også om at han gerne vil komme til Danmark næste år. Det der får en til at blive ydmyg når man hører ham sige det, er at han ikke vil komme for at tale til en stor forsamling. Han ønsker at være sammen med en lille flok brændende kristne som vil prædike Guds ord, og som vil være evangelistiske. Det er usædvanligt at høre fra en mand som mange gange har prædiket for store forsamlinger.

Derudover kommer han også ind på faren ved emergent church og de søgervenlige kirker, og hvorfor det er farligt at komme ind på den vej. Der er blevet klippet to dele af interviewet ud. De vil komme på senerehen. Hvis der er nogen læsere der ønsker at se hele interviewet i sin udstrækning (ca. fem kvarter), skal de sende besked til info@omvendelse.dk. Apropos lyden, kan det være en fordel at skrue ned for bassen ved afspilning af videoen.

Share on Facebook

3 Responses to “Eksklusivt interview med Paul Washer”

 1. Tommy Barnabas Dahl Says:

  Det er bare så opbyggende at høre Paul! Han kommer ind på nogle af de ting jeg har grublet over her den senere tid, bare fedt og opbyggende, Gi’r bare så meget mod på fremtiden!

  Fred.

  PS: Har sendt en mail angående hele interviewet.

 2. Markus Hvannastein Says:

  Et meget godt interview. Så klart, så bibelskt. En meget god pointe han har laver der med betydningen af lokale bibelske kirker og at drive aktivitet derudfra.

 3. Carsten Stampe Says:

  Når jeg hører det her interview så går det op for mig hvor meget vi har brug for Kristne vi kan kalde ældste her i Danmark. Jeg mener, hvor finder man de mænd i Danmark der er så solidt bibelsk funderede som eksempelvis Paul Washer. Jeg tror nu nok at de findes, og jeg tror ganske sikkert også på at Gud er ved at rejse dem op.

  Jeg må indrømme at jeg græder når jeg ser kristne ledere lade sig forføre af alle de nye teknikker og filosofier, der søger at forbedre det budskab Jesus og Apostlene prædikede. Mænd der tidligere prædikede imod synd fra prædikestolen, prædiker i dag istedet om at have et godt selvbillede. Jamen, hvis du har et godt selvbillede, er det så overhovedet sandsynligt at du vil omvende dig? Hvorfor skulle du?

  Vi stiller de forkerte spørgsmål idag igen og igen. Det handler ikke om hvordan vi ser på os selv, men på hvordan Gud ser på os og på det vi gør? Er alle disse moderne strømninger i kirken Gud til behag? Er mange af de såkaldt kristne traditioner vi holder i hævd Gud til behag, eller sætter de snarere Hans Ord ud af kraft?

  Hvad elsker vi højest? Vores traditioner eller sandheden?

  Nå, nu vil jeg ikke gå for langt ind i lige præcis dette tabu, for det er alt for omfattende, men fortsætte hvor jeg slap omkring ældste i Danmark. Jeg ved at de findes, og takker Gud for at jeg indenfor det sidste halve år er kommet i kontakt med nogle af dem.

  Jeg glæder mig til at Paul Washer og hans ældste kommer til Danmark. Jeg vil helt sikkert være at finde blandt dem der stiller spørgsmål til kl. 4:00 om morgenen 🙂

  Som Markus er inde på, så har jeg også fået noget at tænke over med hensyn til plantning af lokale bibelske menigheder, og den aktivitet der udgår derfra. Her tror jeg virkelig vi i Danmark kan få gavn af Paul Wahser og hans team, netop fordi de har erfaring med de her ting, hvilket jeg må indrømme at vi ikke har i så stor udstrækning i Danmark.

  Spørgsmål:
  Hvor dyrebar er den mand ikke for Gud, som nægter at bøje knæ for det tiltagende bedrag og som til ære for sin Gud og sin Herre stædigt holder fast i den sandhed der er blevet ham betroet?

Leave a Reply