Ville din præst anbefale åndedrætsbøn? Forhåbentlig ikke, men det er meget sandsynligt at han anbefaler en anden præst der anbefaler åndedrætsbøn. Aaarh tænker du måske skeptisk nu, (det håber jeg faktisk at du er), min præst er da alt for klog til at anbefale noget så tosset og ubibelsk som åndedrætsbøn.

Ja det burde han være, for åndedrætsbøn er totalt ubibelsk og slet ikke inspireret af bibelen, men af hinduistisk og Buddhistisk religion. Det er nemlig en teknik man kan bruge for at komme i kontakt med åndeverdenen i disse religioner, og som også er blevet brugt at naturreligionernes shamaner (troldmænd). Gentag et ord en sætning i dit åndedræt. Meget gerne navnet på den ånd eller gud du ønsker at komme i kontakt med. Der er altså klart tale om en okkult praksis.

Nu er der bare nogle kristne der er blevet forvirret efter at have læst en ret berømt bog som “angiveligt” er kristen. For i den står der at åndedrætsbøn er en metode som kristne har brugt i århundreder. Den påstand er der to problemer i. 1 Der står ikke i bibelen at vi skal bede på den måde. Bibelen siger vi skal afholde os fra hedensk praksis og i særlig grad fra okkultisme. 2 De “kristne” der startede med åndedrætsbøn, lærte det i Indien af de hinduistiske præster. Det er også kun i visse yderligtgående grene af den katolske kirke at det har fundet sted. Det har historisk ikke fundet sted blandt protestantiske kristne førend hvor tid.

Jamen René den åndedrætsbøn jeg benytter mig af er jo “kristen åndedrætsbøn”. Hvis du siger sådan er mit svar, ved du ikke at i det gamle Israel blev det forbudt for præsterne at bære fremmed ild for Gud. Se hvad der skete med Arons to sønner i 4 Mosebog 3.4:

“Nadab og Abihu døde for Herrens ansigt, fordi de frembar uhellig ild for Herrens ansigt i Sinajs ørken”

Er Gud ikke den samme Gud? Han vil ikke tilbedes med hedenske ritualer eller okkult inspirerede teknikker. Han vil tilbedes i ånd og sandhed. Han vil have din tilbedelse, Han ønsker at du søger Hans ansigt.
Men den mand som jeg snart skal afsløre og som meget sandsynligt bliver anbefalet i din kirke, anbefaler åndedrætsbøn. Hvordan og hvorfor han bliver promoveret i kirker over hele verden i dag, skal jeg komme ind på senerre. Hvornår afsløringen sker kan jeg endnu ikke afsløre, men det bliver snart. Så endnu engang er der lukket for kommentarerne på et indlæg. I skal nok få lov at kommentere ved afsløringen.

Share on Facebook
Comments Off

Comments Closed

Comments are closed.