Lad mig starte med, at sige at jeg ikke har noget problem i at folk bliver helbredt. Jeg ved Gud gjorde det dengang Jesus gik her på jorden. Så jeg har ikke noget problem i at tro på at han kan gøre det i dag. Gud er jo ikke blevet mindre. Men når nogle påstår at folk er blevet helbredt, eller ovenikøbet opvakt fra de døde, så skal der gerne ligge noget ordentlig dokumentation bag. Jesus bad selv folk om at få dokumenteret deres helbredelser ved præsterne, hvilket jeg vil vende tilbage til en anden gang i en anden sammenhæng.
Hos Todd Bentley har der endnu ikke været nogle dokumenterede helbredelser, men masser af påståede helbredelser. Hvilket også bliver vist i dette indlæg. Her er en afsløring af helbredelsernes troværdighed.

I nedenstående video har en fra England (eller Skotland) sendt en opdigtet historie ind til Todd Bentley. Jeg bryder mig ikke om metoden, som jeg ikke selv ville benytte mig af. Men jeg finder afsløringen ganske interessant, hvad angår Todd Bentleys metoder til at føre sig selv frem. Historien som Todd læser op til et møde som bliver sendt på Godchannel, handler om en pige på 11 år som har bedt for deres lærerinde som var død. Det skulle hun have gjort sammen med klassekammeraterne, og derefter stod lærerinden op fra de døde. Pigen gjorde det fordi hun havde set Todd Bentley i fjernsynet, og var inspireret af hans tjeneste.

Hvordan kan man så vide at historien er et falsum? Jo afsenderen har lagt en ret smart kode ind i mailen. Hvis man læser det første ord i den første sætning, det andet ord i den anden sætning, det tredie ord i den tredie sætning osv, vil man få følgende sætning:

“Let me see if you verify this Todd or just publish this lie”

Det er stadig muligt at se brevet på Todd Bentleys hjemmeside. De har dog redigeret i det, så det blev det tredie ord i den anden sætning, fordi de har lagt et ord ind (sandsynligvis pga grammatikken). Den kan ses på dette link. Se den før den bliver slettet.

Her er videoerne med løgnehistorien. Det tager lidt tid inden historien om pigen kommer på, men der bliver varmet op med lidt kommentarer i videoen til Todd Bentley, som er lidt humoristiske. Den anden video dokumenterer løgnehistorien. Den er lidt langsom og er blot en gentagelse af det jeg har skrevet i ovenstående. Men den er god som dokumentation.

Personlig betyder det ikke så meget for mig om der er rigtige helbredelser eller ej. For det er ikke på baggrund af helbredelser jeg kan vurdere om en er sendt fra Gud. Det kan jeg ved at høre på deres forkyndelse. Og lad mig sige det som det er, den forkyndelse som Todd Bentley står for er under al kritik. Mere tomt og menneskerettet evangelium skal man desværre ikke lede lang tid efter. Men her sker det bare med Bam, tatoveringer og folk der falder om på gulvet. Hvorfor skulle en dårlig forkyndelse mon blive bedre af det?

Nåh ja her er lige en lille ting. Du har måske lagt mærke til den underlige T-shirt Todd har på. Han har talt om den før på sine møder, og takket sælgerne for den fordi han synes den er fed. Den kan man købe på den her hjemmeside, som jeg ikke synes ser særlig kristen ud. Den ligner ikke en hjemmeside jeg ville købe noget igennem. Men se den selv her:. Todd Benleys Living Sacrifice T-shirt. Det kan jeg selvfølgelig ikke isoleret set bruge til at sige Todd Benley er en falsk lærer, men set sammen med alt det andet, synes jeg det viser et billede af en mand som er mere tiltrukket af mørket, end af lyset. Det synes jeg er meget meget trist.

http://www.zambooie.com/stores/?st_id=01

Share on Facebook

One Response to “Dokumenterede opvækkelser fra de døde???”

  1. Jesper Lindgren Hejlesen Says:

    lige en kommentar angående Living Sacrifice, så er bandet et efterhånden rutineret og etableret metalband, hvis tekster og budskaber man teologisk kan diskuterer, men deres programerklæring har altid været og er stadig at drive mission og fortælle om Jesus som frelser og forsoner, så hvis man kant ale om at noget for en gangs skyld taler til Todds fordel er den t-shirt nok det eneste.

Leave a Reply