Da vi fra www.tilbagetilbibelen.dk arrangerede lejren med Paul Washer og Charles Leiter i sommers optog vi det hele på video og mp3. Nogen gange kan man tænke om det er besværet værd at optage alle de møder. Men når man kigger på hvor mange gange de er blevet set i dag, må jeg bare erkende at det bestemt var det værd. (Nej det var ikke mig der stod med den opgave, men nogle andre, og det gjorde de godt). Videoerne bliver særligt set på Youtubes kanaler.

Da de blev uploadet til sermonaudio, lå de i lang tid på top 10 listen over de mest downloadede prædikener (dvs de er blevet set tusindvis af gange. Og da de kom på youtube senere blev de også set tusindvis af gange der. Så selvom vi kun var en lille lejr med små 50 stykker, så er indholdet fra lejren blevet distribueret til mange flere. Faktisk kan jeg regne ud at hvis Paul Washer blot var kommet på Pinsevækkelsens sommercamp (som deres arbejdsgruppe var med til at få aflyst) så ville det kun være nogle hundrede stykker der ville have set møderne. For til de møder han var sat på der, var der så vidt jeg ved ikke videooptagelse. Trist alligevel for pinsevækkelsen at de gik glip af den undervisning vi fik, men jeg kan dog glæde mig over at der var flere fra den sommercamp som besøgte os, og også en del som var med til det offentlige møde i Randers.

Den vistnok mest sete af videoerne skulle være den her, som jeg ved at folk også talte rigtig meget om på lejren. Den kan man høre her, eller downloade til sin mp3-afspiller nedenunder videoen:

Share on Facebook

Leave a Reply