Engang kunne du læse følgende om Christian Hedegaards ven David Klit på evangelists hjemmeside:

“Millionær på mindre end et år
Kan man tage Gud med på arbejde – eller skal man bare bede ham om at blive hjemme og velsigne de ting, man nu går og gør? Forretningsmanden David Klit fra Arnborg ved Herning er ikke i tvivl. Her fortæller han, hvordan han efter en lang og smertefuld gældssanering er blevet mangemillionær på mindre end et år.”

Den historie kan du ikke læse mere. Måske har det noget at gøre med, at David Klits ejendomsfirma Zelot Development er gået konkurs. Et selskab som var en del af den famøse sommerhusfiasko i Tranum Klit. Når sådan et selvskab går konkurs, kan man jo ikke have den slags stående på sin hjemmeside. Det siger sig selv.

Men det siger også noget andet. For det første viser det at Hedegaard og Co ikke kan have dårlige vidnesbyrd liggende på deres hjemmeside. Der er kun plads til succeshistorier. Man fjerner de dårlige, og jeg kan ikke se at man har forklaret årsagen til det nogen steder. Det andet det viser, er noget mere alvorligt. For vi må spørge os selv, hvorfor Evangelist havde behov for at have sådan en historie på deres hjemmeside. Hvad var det de prøvede at signalere til læseren? Svaret er ganske enkelt den, at hvis man følger Christian Hedegaards metoder og vejledning, så kan man blive rig. For det var hvad historien handlede om. David Klit havde før gået konkurs, men fordi han troede på Gud (eller nærmere sagt Christian Hedegaard) så blev han rig. Det er en ret alvorlig udmelding. For det Hedegaard viser med dette er at de tusindvis af fattige kristne nordkoreanere, hvoraf en stor del sidder i koncentrationslejre blot mangler tro. Hvis de fulgte de samme principper som Hedegaard, så ville de også blive rige, og leve et fedt liv ligesom Hedegaard.

Men der er dog en positiv side af den her historie. At man fjerner denne historie, viser at folkene bag Evangelist, er klar over at deres tal tro ind i din situation, med bekend dig rig og bekend dig rask, ikke fungerer i virkeligheden. Deres system duer simpelthen ikke, ligegyldgigt hvor meget de forsøger at bekende sig til succes. Eller også kan det være at de mener, at David Klit selv er skyld i konkursen. Han manglede måske bare tro, og en der mangler tro, kan man jo ikke have på sin hjemmeside. Han er jo ikke en “superkristen” som Christian Hedegaard.

Christian Hedegaard skulle tage og prædike evangeliet, istedet for dette bliv rig og rask med Jesus snak. Det er set før, og det duer ikke. Et evangelium der ikke kan prædikes i hele verden, og dermed også Nordkorea. Er et evangelium der ikke skal prædikes nogen steder! For hvis det kun duer et sted, men ikke et andet sted, så er det et falsk evangelium. Jesus sagde at vi skulle prædike evangeliet om Ham til verdens ende. Vi skulle ikke prædike forskellige evangelier, kun et!

Share on Facebook

9 Responses to “Det kan du ikke længere se på evangelists hjemmeside”

 1. Carsten Stampe Says:

  Jeg ved ikke om der var nogen der så programmet med Bubber hvor han besøgte Evangelist. Nu skal man selvfølgelig passe på, for man ved jo at tingene er klippet sammen således, at det bliver præsenteret som producerne ønsker det, men der var alligevel nogle ting der slog mig.

  Det der først og fremmest slog mig var at de ikke på noget tidspunkt prædikede evangeliet for Bubber. Der var ingenting om at omvende sig fra sin synd og tro på Jesus, der døde på korset for Bubbers synder, eller at Han blev opstanden fra de døde. Det eneste “evangelium” de fortalte ham var at han skulle banke på, fordi Jesus sagde man skulle banke på. Bubber sagde herefter “Jesus, jeg banker på…”. Dernæst lagde de alle sammen hænder på ham og bad højlydt i tunger. Tænk sig, det hjalp heller ikke 🙂 Det eneste det frembragte var et skævt smil fra Bubber. Hvor var evangeliet?

  Da de alle sad rundt om bordet fortalte de frimodigt Bubber om at de alle sammen var samlet omkring det at få et bedre liv – nu i denne verden forstås! Men er det virkelig den forventning en kristen skal have til dette liv? Som Rene så rigtigt spørger: Mangler de kristne i Nordkorea simpelthen troen og forventningen til de rigdomme som de kan gøre krav på nu i denne verden?

  Da Christian Hedegaard tog en Bibel i hånden og begyndte at forkynde, drejede sig også om at tage Guds ord i sin mund og bekende det, således at éns omstændigheder ville forandre sig. Denne lære er direkte ud af trosbevægelsen og stærkt kædet sammen med læren om at vi er små guder, der gennem vores trosbekendelser styrer og kontrollerer vores omgivelser og vores livs omstændigheder

  Jeg har selv befundet mig i noget lignende, selvom jeg dog aldrig helt favnede alle disse lærdomme. Men i sin store nåde åbnede Gud mine øjne…

  Kærligst i Jesus,

  Carsten

 2. Gerhardt Frank Says:

  Al dette showprægede og meget Rigdomsprægede hvor vi ser et Billede på en flok sangere og Evangelister der er samlet og stråler af glæde, det kan måske få mange til at tro at Himmelen skal være hernede og leves Rigt og succesfuld,
  og ikke efter Døden. Det hele startede med Billy Graham,Oral B,Patt Robertsson og ham med Crystal Catedralen, og så kom Gospel sangen til også, hvilke har givet det Kristne synspunkt en ny drejning/ Bølge.
  Godt at der stadig er nogle der lever hver dag som det var den sidste og glæder sig til Livet efter døden,livet hos Jesus.

  Denne verden svulmer i dag med tanker om Rigdom og Success, og alle vil de være rige, nogle indfødte tror at hvis de siger ja til Jesus, så bliver de ligesom de Rige Pastorer og Evangelister der kører deres kæmpe forretnings Imperier.

  Vi ved jo alle at de meget omtalte Rige Succesfulde Evangelister er som
  en øjenåbner for de stakler der ikke engang kan få en humpel brød.

  Verden råber på hjælp i dag, og de mægtige rige burde bruge netop noget af den Rigdom som de påstår Gud har givet dem på at hjælpe, men der spindes også Guld i der hvor de kommer frem, og Imperierne bliver endnu rigere.

 3. Kirsten Says:

  Ja, jeg ved ikke, hvad disse fremgangsrige kristne har at sige til Peter, som døde med hovedet nedad på et kors, fordi han ikke fandt sig værdig til at dø på samme måde som sin Herre og Mester!
  Og stakkels “vanstro” Paulus. Det var jo nok fordi, han hele tiden proklamerede at han snart skulle væk herfra, at han røg i fængsel og døde af det.
  Og profeten, som døbte Jesus – Johannes døber – han røg i fængsel og belv slagtet som et dyr, og hans hoved blev lagt på et fad, mens det fine selskab nød en fin middag og en dans.

  Og Jakob, den stakkel, han kom ikke i fængsel, men døde meget og effektivt også ved et våben.

  For ikke at nævne Stefanus. Han blev stenet til døde, mens han forkyndte Evangeliet om de gode nyheder.

  Gad vide hvordan alle disse vidunderlige troshelte passer ind i Evangelist?

  Er der noget, jeg har misforstået? Eller er det måske Evangelist og lignende menigheder, som har fået noget galt i halsen eller rettere hovedet?

 4. René Vester Says:

  Det er en rigtig god vinkel det her Kirsten. Der er en stor fare for at vi glemmer hvad sand kristendom er, hvis vi glemmer hvordan de første kristne levede og døde. For der er stadig kristne der dør sådan i dag. Men bare ikke hos os, men det har intet at gøre med at vi har større tro end dem.

 5. Gerhardt Frank Says:

  @Kirsten
  Jeg har kravlet og svedt som Kristen og har delt med mange, aldrig lånt penge ud, kun givet som en ganske naturlig ting som Kristen, og aldrig krævet nogen for noget, og dette har jeg været ganske tilfreds med.
  Når man så ser alle dem som i dag dyrker komme sammen med de store og fine Rige og braldrende Pastorer,Evangelister og sangstjerner, så kan man godt se at det du nævner virker som en dimentral modsætning til al det Festivitas der kører ovre fra America i de mægtige rige Imperier med de Fineste Pastorer,Evangelister og Sangere, det virker lidt hyklerisk.
  Der er også noget galt når Benny Hinn søger råd hos afdøde Kathlyn Kuhlmanns Gravkrypt og når han påstår at han får hjælp derfra, taler med hende, der står i Bibelen at Jesus har nøglen til Dødsriget og at vi ikke må kontakte dette, og der er også noget galt når den samme Benny Hinn siger at hvis vi ikke giver penge til Guds rige, så kommer vi ikke ind…
  Eller når en Profeti fra en Evangelist siger at vi skal samle Konserves og meget mere til de svære tider der kommer, det er somom at denne Evangelist er meget Jordbunden, os Kristne kunne da ikke finde på at rette os efter ham, vi er da ligeglade med Jorden den dag vi skal i Himmelen, og vi tror at Gud giver os at mætte vore munde.
  Der er meget Gøgl og Taskenspilleri ude i verden og Danmark jabber efter de fine so Gaither,Oral B,Pat Robertsson,Bonke,Hinn og Crystal Catedralens mægtige rige grundlægger og ejer.

  I de sidste tider vil mange udgive sig for at være Fredsfyrsten….

 6. Linealis Says:

  Jeg er åbenbart ikke den eneste, der har gemt pågældende side. Jeg fandt det interessant at manden kunne tale om Guds ledelse gennem konkurs og økonomisk genopretning, når der sad folk tilbage, som havde tabt penge på ham, men som han aldrig har betalt tilbage, selv om han havde muligheden. Moralen af David Klits vidnesbyrd er vist ikke helt den samme som Zakæus’…

 7. Gerhardt Frank Says:

  Man kan også se at denne person som kalder sig Direktør, trods underskud på 42 Milioner og konkurs og ventende sager lige efter starter noget nyt op i konens navn, noget med Z bolig foretagende, og det tyder stærkt på at disse
  typer der går rundt om Hr. Hedegaard er mere interesseret i at holde stilen og
  leve rigt og standsmæssigt, for andres penge…
  Jeg har gennemgået alle de dokumenter samt Tingbogen for en del af de huse der er på Tvangsauktion Krobvildtvej mfl. numre (Tranum Ferieby), og det man kan se her er at der skal mange penge til at købe et af disse huse på Tvangsauktion, meget mere end de er værd. Og så fortæller papirerne sit om
  hvordan der er store problemer med at betale terminer trods mange rykkere, nogle har opgivet og der skyldes tit op til 1 helt år i Termin, samt skattegæld, Kommunegæld og ligger en sag og venter hos skattevæsenet hvor der er unddraget et beløb af en stor størelse ved “Spotsalget” til særlig udvalgte Kristne Ledere,Pastorer,Evangelister og andre der har en højt ansat rolle i en menighed, og der er flere ledere af Kristne Behandlingshjem med mere som også er nøglepersoner oppe i den fine ende som har købt til Spotpriser”.
  Nu gør det så ondt for en del som har haft masser af penge, da det har tæret på deres formuer i den tid der er forløbet, hvor mange huse, ja de fleste ikke er færdiggjordte, men mangler både yderbeklædninger,Vinduer,Tag og samt El og Vandinstallationer, området med en afskærmning af hvert hus med en bred Hæk -Læhegn, duede heller ikke da der ikke var plads til det der var projekteret, og ligger nu i Kommunen for videre foranstaltning.
  Ca. 25 Huse er helt færdige, og så er der rigtig mange på tvangsauktioner og under almindeligt salg via mæglerfirma, så man kan ligesom ane at den stærke og rige del der bruger deres huse nu stadig gør modstand for at redde dette projekt, selv om Firmaet som leverer huse og Byggematerialer er gået konkur også og der skal være en retsag i den nærmeste fremtid om dette, man skylder Husejerne i projektet et milionbeløb.
  Men mange af dem som ligger lidt længere nede økonomisk, kan ikke blive ved med at betale for et afpillet skelet af et hus, hvor alle instalationer mangler, ved siden af deres almindelige bolig, men de var vel også røget på rumpen selv om alt havde forløbet som det skulle, som sagt, så er det kun de Rige og stærke kirkeledere med mere der kan være med her, og overleve selv om noget ramler sammen.
  Det er trist at mange Kristne har været naive at tro på nogle af Evangelists spekulative projekter, og trist at de store altid stikker halen imellem bennene når noget går galt, der er ikke meget Kristen Broder og Søsterkærlighed i det der skulle have været Christian Hedegaards “Gud rige på jorden”.

 8. Gerhardt Frank Says:

  Rettelse: Tvangsauktion og så skulle der ikke stå Krobvildtvej men -Kronvildtvej m.fl. numre. og til sidst “Guds Rige På Jord”.

  Selve planen ser ellers meget lækker ud hvis og når man bliver færdige, og i fremtiden vil dette område nok være et af de mere atraktive, med stor efterspørgsel på huse der, når den ækonomiske krise er tilendebrgagt og alle i samfundet er sikret en tryk dagligdag igen.

  Prismæssigt, så er dette tilbud langt bedre under normale omstændigheder end et gammelt forfaldent hus i en Haveforening, hvor grundene er blevet handlet helt op til et par milioner uden hus eller nedrivnings hus, og her er grundene meget små, ca. 250 kvm -350 kvm, til forskel for det dobelte eller mere i klitområdet.

  Natur er enestående derovre, og mange foretrækker Ferie og Sommerhuse så langt væk som muligt for at kunne koble af i nærheden af havet og naturen.

  Selve plantegningen hvor der er fælles område og vende plads på hver lille indkørselsvej er utroligt flot udført, og det er en skam at det hele sejler og man skal have alle de problemer i op til mange år.

  Til sidst, bed for dem der er kommet i alvorlig klemme, at de må få løst de problematiske omstændigheder angående projektet, eller komme ud af det uden at skulle gå fra Hus og hjem.
  Gud har hjerte for os alle og en retfærdigs bøn vil han høre, så må Herren Jesus hjælpe alle dem der er der lige nu i den uafklarede sitatution, og færdiggøre dette projekt på en af Heren tilfredsstillende måde, og tale til dem der har forgrebet sig at satse på 2mamon” i denne sag.

 9. Miriam Says:

  Update:
  http://hilleroed.lokalavisen.dk/christian-hedegaard-styrer-med-kontrol-og-manipulation-/20110118/artikler/701189601/1835

Leave a Reply