Lørdagens prædiken er i dag et radioprogram istedet. Det handler om en af de mest berømte amerikanske kirker, som mange bruger som model for hvordan en kirke skal være. Det viser sig dog at være en farlig model at følge. For resultaterne har vist sig at være kirkegængere med en chokerende dårlig forståelse af evangeliet og af bibelen. Spørgsmålet er hvor stor en del af den kirke overhovedet er frelst.

47 % af medlemmerne tror ikke på at man er frelst af nåde
57 % af medlemmerne af kirken Granger tror ikke på bibelens autoritet
56 % af medlemmerne tror ikke at Jesus er den eneste vej

Og det er bare nogen af de analyseresultater man har fra den kirke. Hør og se hvad og hvorfor der er noget galt i denne halvtimes radioprogram.

Share on Facebook

2 Responses to “Den søgervenlige kirke er ubibelsk, og her er beviset”

  1. David Jakobsen Says:

    Det er sørgeligt at se. Det har meget meget lidt med evangeliet at gøre.

  2. Linealis Says:

    Hvis 53 mennesker, der alle tror at man frelses af nåde, samles om søndagen, så har man en kirke. Hvis 100 mennesker samles og 47 ikke tror at man frelses ved nåde, så har man – forhåbentlig – et evangelisk møde. Forudsat selvfølgelig at man forkynder evangeliet. Om det sker i stor udstrækning i pågældende kirke er nok tvivlsomt. Men selv hvis det skete, kunne det jo godt give mening at give tilhørerne mælk før de får fast føde – hvis bare det ikke bliver ved det.

Leave a Reply