Jeg fik for nylig lov til at prædike en lille undervisningsserie to søndage i træk, i den kirke jeg tilhører. Serien har jeg valgt at kalde “To konger”. Den første handlede om den ondeste konge i Israels historie, og den anden om den bedste konge i Israels historie. Jeg har genindspillet den første del her. Det er en gennemgang af en krigshistorie fra Første kongebog kapitel 20, som omhandler Kong Akab, den ondeste konge i Israels historie.

I dette podcast vil du bl.a. høre hvordan det gamle testamente skal bruges til at hjælpe, advare, og vejlede os i dag. Hvad en kristen leders prioritet burde være, men ikke altid er. Hvordan fjenden forsøger at overtage kirken. Hvor stor Guds nåde er, og hvorfor Han åbenbarer sin vilje for folk der alligevel ikke vil høre på Ham. Prædikenen her har et opmuntrende budskab til slut, på trods af at det er den ondeste konge i Israel det handler om.

Podcastet vil starte med en introduktion til kong Akab, og derefter vil hele kapitel 20 fra første kongebog blive oplæst, efterfulgt af undervisning/prædiken.

Share on Facebook

Leave a Reply