Anders og Cameron blev interviewet af Todd Friel på www.wayofthemasterradio.com som du kan høre på dette link til podcast fra Wayofthemasterradio Den startede sjovt nok med vores nationalsang ca 23 minutter henne i podcastet, og varer ca et kvarter (red).

Dag 6
Der er mange spændende ting på programmet i dag. Det er som om det bliver mere og mere interessant jo flere dage der går. Vi har en halv dag med Paul Washer og Co. Og en lang køretur foran os tilbage til Atlanta. Formålet med besøget hos Heartcry er at dele vores visioner vedr. www.tilbagetilbibelen.dk og tale med Paul Washer som viser stor interesse i at komme til Danmark og bruge en hel uge sammen med os. Arbejdet med at starte en bibelsk kirke op interessere ham meget. Der være mulighed for at lærer en masse og dykke ned i teologi bøger hele natten. Jeg glæder mig allerede.

Dag 7
Hele dagen var afsat til møde med Todd Friel fra way of the master radio og resten af holdet. Vi kørte af sted tidligt for at undgå det meste af trafikken i Atlanta. Da vi ankom, var der tid til at hilse og tale med dem alle. Vi spiste den lækreste frokost sammen og derefter var vi i tv studiet for at se en optagelse af ”Wretched” Hvad vi ikke vidste, var at Todd kaldte på os midt i programmet og ville have os med i optagelsen. Vi var lidt uforberedte men vi klarede det vist godt nok. Spørgsmålene omhandlede bl.a. hvad den Evangelisk-Lutherske kirke står for i Danmark.

Senere var vi med i selve radioprogrammet hvor der dels blev snakket om kristne værdier og dels hvordan den unge generation opfører sig i Danmark set ud fra et kristent værdigrundlag.

Alt i alt var det en virkelig spændende dag hvor vi fik oplevet atmosfæren på WOTMR.

Her er en kort video vi optog med Todd Friel fra Wayofthemasterradio.

Share on Facebook

Leave a Reply