12
Mar

Jeg var inde på youtube og se på Cameron Buettels afsløring af Rob Bell som vranglærer. Det er godt at se, at den video efterhånden er en af de mest populære og efterspurgte om Rob Bell, og pt ligger på trediepladsen når man søger på Rob Bells navn. Men det er også meget interessant at læse den debat der kører i kommentarerne. For en stor del af dem der kommenterer er tilsyneladende Rob Bell tilhængere, og de kan ikke forstå at der er noget galt i at tro på sig selv, istedet for Jesus bare for at tage det som eksempel. De synes at Rob Bell har givet dem en fantastisk ny måde at leve på, og et nyt livssyn. Det er bemærkelsesværdigt hvor lidt de bruger skriften til at forsvare ham, og dem der gør tager som regel kun halve bibelvers, der er taget ud af en helt anden sammenhæng. Men det er jo hvad der sker hvis ens “guru” (eller Rabbi som Rob godt kan lide at sige) gør det samme.

Der var en af de bibelske kommentatorer der kom med følgende udsagn som jeg her vil dele med jer:

“You know why Bell’s message is non-offensive, so non- confrontational and so WELL LIKED by everyone???

Because there’s no Gospel!!!

The bible says that the message of the Gospel is offensive to the world. Nobody ever had a problem with Jesus until He opened His mouth.”

Nogle argumenterer for Rob Bell at han hjælper mennesker med at få et forhold til Gud. Problemet er bare at det ikke er den bibelske Gud som han hjælper dem til at få en forståelse af. Så det er ikke et forhold der vil hjælpe dem på dommens dag. Hvilket er meget trist!
Hvis du stadig ikke har set videoen så se den her nedenunder, og få dokumenteret bare en af Rob Bells ubibelske konklusioner. Der er ellers mange af dem, men jeg har også andet at bruge tid på en Rob Bell. Jeg behøver jo ikke finde hver eneste fejlagtige udtalelse han har lavet, for at kunne påvise at denne mand ikke er fra Gud af. Men jeg kommer nok tilbage til et par stykker til af hans ubibelske forkyndelse hen ad vejen.

Share on Facebook

Leave a Reply