En person som jeg sætter særlig pris på, og som jeg har haft stor glæde af at kunne snakke med igennem de sidste 6 år er Charles Leiter. Første gang jeg mødte ham var da han og Paul Washer besøgte Danmark for små seks år siden. Der fandt jeg ud af at de to supplerede hinanden rigtig godt i den undervisning vi fik af dem. Paul Washer var den radikale, sprudlende underviser der brændte helt igennem. Charles Leiter var også radikal og brændte igennem, men på en anden måde. Han er en ældre herre, som har tjent Herren som ældstebror og forkynder i mange år i en menighed i Missouri USA. Charles har en ballast og erfaring sammen med en stor kærlighed til Jesus og Guds ord, som gør at der er en rigtig god balance i hans undervisning. En balance som i høj grad er med til at tydeliggøre Guds kærlighed, og derfor også er noget som jeg ønsker mere af. Noget af den undervisning han gav brændte sig ind i mit hjerte og sidder der den dag i dag.

Da Paul Washer og Charles Leiter ankom til vores bibellejr hvor de var hovedtalerne, havde Charles Leiter en kasse fyldt med den bog som han har skrevet og som han er ret kendt for i visse bibeltro kredse. Bogen hedder “Justification and regeneration”. Den gav han frit væk til os, uden at få en krone, så vi var mange der fik et eksemplar. I den underviser han i elementære grundpiller i kristendommen og viser hvorfor retfærdiggørelse af tro er så vigtigt, og hvorfor det er så afgørende vigtigt at blive født på ny. Det gør han i et sprog som både er enkelt og dybt, og det kan anbefales. Nu er den bog så blevet oversat og kan læses på dansk. Og ikke nok med det, den koster ikke noget. Du kan downloade den kvit og frit på Illbehonest hjemmside. Der ligger den også på andre sprog.

I husmenigheden i Rødkærsbro gennemgår vi den faktisk lige nu som en del af vores bibelundervisning, og vi er rigtig glade for at have noget på dansk som er rigtig godt. Så det er med stor glæde at jeg kan anbefale en bog på dansk af en god bibelsk funderet underviser der har arbejdet for Herren igennem mange år, og stadig er trofast i den tjeneste. Så mangler du noget godt at læse i, så er her en stærk anbefaling. Du kan finde linket til den danske oversættelse her: http://illbehonest.com/justification-regeneration-danish-retfaerdiggorelse-og-genfodsel

 

Share on Facebook

Leave a Reply