Efter en god nats hvile var vi klar til endnu en spændende dag midt i Guds vidunderlige plan. Vi fik hurtigt kontakt til en masse over telefonen, bl.a. Justin Peters (http://www.justinpeters.org/) som vi hurtigt fik arrangeret et møde med. Det var en ære, at møde en person med sådan en ydmyghed og venlighed og vi var begge overvældet over at skulle tilbringe resten af dagen sammen med ham.

Vores planer blev hurtigt ført ud i livet da vi startede med at købe de mest nødvendige ting ind til de kommende dage i det nærliggende Wall Mart (verdens største supermarkedskæde red.).
Vi havde travlt da vi skulle nå ind og besøge Way of The Master Radios’ studie i Atlanta og være med i en optagelse af programmet ”Wretched” med Todd Friel. Emner som abort, tiende og sabbat.
Det var vidunderligt, men også mærkeligt at sidde der hvor de rent faktisk optager et program der går ud til millioner af mennesker. Efter optagelserne blev var der rundvisning af hele studiet.

Dagen var ikke ovre endnu og der lå flere vidunderlige ting i vente for os. Efter programmet med Way Of the Master Radio var vi klar til at mødes med Mark Cahill (http://www.markcahill.org/) Mark Cahill er en fuldtids evangelist. Han er ikke kun evangelist engang imellem, nej hele tiden! Det var virkelig en stor ære at møde en person som Mark som er et forbillede for alle os kristne. Vi fik snakket en masse om den åndelige situation både i Danmark og USA- og som altid var der rigeligt at tale om.
Dagen skulle afsluttes med en dejlig middag som senere viste sig, at være betalt af Mark. Det kom straks til mig, at vi, som bibelen beskriver, skal kappes om at gøre godt imod vores brødre og søstre. Det var virkeligt sandt den aften.
Vi bad om at vi måtte møde de rette mennesker inde på restauranten og Mark kom hurtigt i snak med vores tjener. I løbet af måltidet fik vi bygget en hyggelig stemning op omkring bordet og det virkede som om at det også smittede af på dem som betjente os. De gode nyheder om evangeliet blev igen delt og der blev både givet bøger og traktater ud til en masse mennesker. Jeg er sikker på at de nok skulle huske vores besøg.
Her er en hilsen fra Mark Cahill til kristne i Danmark.

Share on Facebook

Leave a Reply