Hvis du ikke har hørt om Brian Mclaren, så er du heldig. For manden er en af de farligste vranglærere i dag. Han sætter tvivl om Guds ord, men gør det på en subtil og smart facon, så selv kristne falder for hans underlige snak om hvorfor Jesus kom.

Han er i samme klub som Rob Bell og Doug Pagitt. De er alle en del af emergent church. En kirkeretning der bruger mere tid på at sætte tvivl om hvorfor Jesus kom, og hvad han egentlig ville. Ting som faktisk står meget klart og tydeligt i bibelen. Jesus kom for at frelse det fortabte, intet mindre end det. Men McLaren prøver at gøre det til mindre end det.

Men man behøver nu ikke være en Brainiac for at kunne se at McLaren er en falsk profet. Se blot på titlen af hans bøger “Kristen på en ny måde”, jamen er der behov for en ny måde at være kristen på. Husk på hvad Paulus skrev til Galaterne i kapitel 1 vers 6-8:

“Jeg undrer mig over, at I så hastigt lader jer vende bort fra ham, som kaldte jer ved Kristi nåde, til et andet evangelium,  som slet ikke er et evangelium; der er bare nogle, som forvirrer jer og søger at forvrænge Kristi evangelium. Men om så vi selv eller en engel fra himlen forkyndte jer et andet evangelium end det, vi har forkyndt jer, forbandet være han.”

Tag ikke imod evangeliet fra Brian McLaren, men tag imod det uforfalskede evangelium fra Jesus Kristus der døde for vores synder, for at vi måtte få evigt liv hos Ham i Himlen, og undgå den kommende dom. I vil nu høre et klip fra Way of the Master Radio hvor Pastor John MacArthur bliver interviewet af Todd Friel om udtalelser af Brian McLaren. Hør godt efter hvad der bliver sagt, for McLaren er en farlig mand der desværre også har fået indflydelse i vores danske kirker.

Her er andet klip

Share on Facebook

Leave a Reply