Det er med stor glæde at jeg på vegne af Rødkærsbro Frikirke, kan invitere til en hel dag med bibelundervisning med fokus på evangeliet og den frihed vi har fået i Kristus. Vi har fået Kevin Williams fra Grace Fellowship i Manchester til at besøge vores kirke i den første uge i maj. Og lørdag d.2 maj har vi valgt at holde “åbent hus”, det vil sige at vi inviterer til en dag med god bibelundervisning af en pastor som vi har fundet5 stor tillid til, efter at vi både har fået ham anbefalet af Charles Leiter, og har besøgt menigheden i Manchester sidste år. Kevin har vist sig som en pastor der har stor omsorg for menigheden og en brænd for at prædike evangeliet på både gade og i kirke. Og du er hermed inviteret til Fællesskabsdag omkring evangeliet den lørdag. Her er invitationen:

Fokus på Evangeliet

Evangeliet er ikke ”noget”, men nærmere ”nogen”, nemlig personen Jesus Kristus, den levende frelser. Kristne er ikke bare religiøse på den rigtige måde, men ER I Kristus og lever I ham!

Fra start til slut er Jesus Kristus det Guds Ord som vi har hørt og troet og som Helligånden har gjort levende for os. Det er ham alene vi så, da vi fik åbne øjne og så lyset i ham, kom til ham og vendte om fra mørket og fandt fuldkommen evig hvile for vore sjæle i ham. Ham elsker vi, fordi han elskede os først!

Der går ikke en dag hvor kristne ikke har brug for at se hen til Jesus Kristus og høre evangeliet igen, for at få ny styrke og nyt liv. Vi må kende det og vokse i erkendelse af det, så vi bliver holdt fast og selv holder fast i det sande evangelium og i Jesus Kristus. Det er ham som må blive troet og proklameret i verden! Guds Ord, Evangeliet, Jesus Kristus må være vores fokus!

Fællesskabsdag

Vi er glade for at kunne få besøg af Kevin Williams fra Grace Fellowship i Manchester. I sommeren 2014 havde nogle af os mulighed for at besøge kirken, for at skabe en god kontakt til en menighed som kender og holder fast i og proklamerer evangeliet og Jesus Kristus. Det er vigtigt at kende og have kontakt til andre menigheder med et sund fokus, og vi ser frem til at lære Kevin Williams bedre at kende som menighed og stoler på at det vil bære frugt på mange måder!

Men vi stoler også på at det vil blive til stor velsignelse for andre, som har mulighed for at besøge os lørdag d. 2. maj, hvor vi gerne vil invitere alle, som allerede elsker evangeliet og Jesus Kristus, men også alle andre interesserede, til en dag med fællesskab og forkyndelse. Vi håber på at se mange forskellige mennesker, og vi stoler på at Gud vil bruge sådan en dag til at skabe gode relationer for Evangeliet i Danmark med det rette fokus som samlingspunkt.

Program: (ca. Tidspunkter)

13.30: Velkomst med sang og bøn.

14.00: Undervisning og forkyndelse

15.00: Kaffe og Fællesskab

16.00: Undervisning og forkyndelse

17.000: Fællesskab og samtale

18.00: Aftensmad (Vi bestiller Pizza)

19.00: Q&A, spørgsmål og svar.

20.00: Afslutning med sang og bøn

Praktisk:

Sted: Havrevej 4, 8840 Rødkærsbro

Pris: Gratis, men medbring gerne støtte til aftensmad og kaffe. (Det skal dog ikke være nogen hindring, for at deltage, for hvis økonomien kniber er du alligevel meget velkommen!)

Oversættelse: Undervisning og forkyndelse kan oversættes fra engelsk, så giv besked om du har brug for det!

Tilmelding: Giv gerne  besked snarest, så vi kan planlægge bedst muligt. peter@rodkarsbrofrikirke.dk

Du kan høre en undervisning af Kevin i denne video:

Vil du gerne lytte  mere til Kevin Williams, så kan vi anbefale prædikerne som findes på GF Manchesters hjemmeside og på I’ll be honest youtube kanal.

Share on Facebook

Leave a Reply