På grund af en dobbeltbooking på Hedemølle Efterskole, har os der arrangerer lejren for Tilbage til Bibelens bibellejr været nødt til at holde lejren et andet sted. Det bliver istedet på Skrødstrup Efterskole som ligger i det samme nærområde, bare lidt mere nordpå. Det er Hedemølle Efterskole der fandt den løsning til os, og det er vi rigtig glade for, selvom vi er lidt kede af ikke at kunne holde det for tredie år i træk på Hedemølle (som er en af de mest lækre steder at holde en sådan lejr!). Men vi regner med at kunne holde det på Hedemølle igen næste år, hvor vi næsten allerede har fået booket den næste hovedtaler.

Ellers vil det ikke betyde nogen forskelle. Prisen for gæsterne er de samme, afstanden er ikke den store forskel. Dem der kommer med tog vil stadig blive hentet på stationen, ligesom hvis det var på Hedemølle.

Flytningen kan dog få en anden forskel som kan være lidt ærgerlig. Kapaciteten på Skrødstrup med henblik på plads til gæsterne, er ikke så fleksibel som på Hedemølle. Det betyder at man skal til at skynde sig for at være sikker på at kunne komme med. For der er allerede ved at være fyldt godt op nu. Og vi vil gerne have at antallet er på et antal så det også er hyggeligt og ikke alt for presset. P.t. tror jeg vi er ved at være 70% optaget. Så hvis du stadig går og vurderer om du skal med eller ej, så tag en hurtig beslutning mens du kan.
Til dem som ikke når det kan jeg trøste med at aftensmøderne er åbne, for gæster (vi giver kaffen). Så hvis du bor tæt på, så benyt dig endelig af den mulighed.

Læs mere om lejren på: http://www.tilbagetilbibelen.dk/?p=279

Share on Facebook

Leave a Reply