Det er med stor glæde at jeg kan annoncere at Tilbage til Bibelen igen i år afholder bibellejr. Sidste år holdt vi lejren med Paul Washer og Charles Leiter. I år bliver det med missionær, bibellærer og historiker Peter Hammond. Det bliver fra onsdag d. 7 juli til lørdag d.10 juli på Hedemølle efterskole i Bjerringbro. Det samme sted som bibellejren blev holdt sidste år.

Peter Hammond vil tale om særlig tre emner, som Tilbage til bibelen synes der er behov for at fokusere på. Det drejer sig om følgende:

  1. Retfærdiggørelse. Hvorfor har vi brug for at blive retfærdiggjort i Jesus Kristus, og hvad indebærer det at være retfærdiggjort? Dette emne har mange dybder som vi aldrig bliver færdige med at forstå i dette liv.
  2. Den kristne familie. Herunder ægteskabet og dets betydning, hvordan mand og hustru skal leve sammen ifølge bibelen, og hvor vigtigt det er at forblive sammen. Dertil vil der også være fokus på hvad bibelen siger om opdragelse af børn, og hvordan vi praktiserer det.
  3. Reformatorerne og den glemte kirkehistorie. Hvad var det reformatorerne stod for, og hvad skete der under reformationen som vi i dag har glemt, men har brug for at kende til? En stor del af denne viden er trosstyrkende at have kendskab til for vor tids kristne, som kan se behovet for at vi holder fast i det som reformatorerne prædikede og troede på. Det er samtidig utrolig spændende at høre om hvordan kristendommen gentagne gange har været med til at ændre historiens gang, til det bedre.

Prisen på lejren bliver desværre lidt dyrere end sidste år. Det skyldes at transporten for Peter Hammond ikke kan gøres ligeså billig. Men prisen sidste år var nu også utrolig lav. Til gengæld er prisen inclusiv mad og logi. Vi vil bo på værelserne på Hedemølle efterskole, som er i ret pæn stand. Familier kan få deres egne værelser, og der vil være værelser for mænd, og værelser for kvinder for dem der kommer uden familie. Der er kun et begrænset antal pladser, så det bliver efter først til mølle princippet.

Prisen for hele lejren bliver 700 kr. pr voksen. Studerende, unge og børn kan komme langt billigere med, men de priser kan ses på dette link til Tilbage til Bibelen.dk.

Børnefamilier
I år vil der blive aktiviteter og undervisning til børnene om formiddag og eftermiddag. Hedemølle ligger et idyllisk sted, hvor der er gode muligheder for at lave spændende ting med børnene. Bibelundervisningen bliver udført af folk der er vant til at arbejde med børn og undervise dem i Guds ord.

Hvis du vil med, kan du allerede nu tilmelde dig ved at sende en mail til koordinator Henrik Mortensen på

henrik@tilbagetilbibelen.dk eller ved at kontakte ham på telefonnummer 86680345.

Hvem står bag?
Der er forresten flere der har spurgt hvem der står bag Tilbage til bibelen. Det er ikke nogen hemmelighed hvem der står bag, vi har bare været for langsomme til at lave en tilfredsstillende præsentation af os. Men hvis jeg skal komme med en kort præsentation, så består den af fire personer. Det er Henrik Mortensen der er Cand.mag i oldtidskundskab. Carsten Jørgensen der er offentlig funktionær. Cameron Buettel der er elektronikmekaniker, og mig selv René Vester der er Cand. oecon. Vi er alle gift og har børn. Vi har alle arbejdet med kirkelige opgaver som evangelisation, forkyndelse, ledelse, økonomi m.m. Vi er ikke en gruppe der er enige i alt. Men vi har en trosbekendelse som vi er enige om, og som er med til at give os et godt arbejdsgrundlag for vores vision. Den vision er at bibelen skal tilbage i kirken igen. Forstået på den måde at forkyndelsen i kirkerne skal være baseret på bibelen, og beslutningerne i kirken er drevet af hvad der står i bibelen, og ikke hvad man siger i verden. Med tiden vil der komme en mere præcis præsentation af os.
Vi vil ihvertfald gerne invitere dig med til bibellejr denne sommer og håber at se mange kristne som er tørstig efter god bibelfunderet forkyndelse.

Til dem der ikke har hørt Peter Hammond før, vil der snarligt blive lagt forkyndelse af ham ud på denne hjemmeside. Men folk der er vant til at høre Wretchedradio (førhen kendt som Way of the Masterradio) har nok hørt ham nogle gange der. Læs mere om Peter Hammond på dette link.

Share on Facebook

Leave a Reply