Hvad gør man når der er kommet en blockbustermovie ud som de unge bare vælter ind for at se? Man laver da en prædikenserie som er baseret på den film, for så går de jo lige fra biografen og ind i kirken. Og så gør det da ikke noget at vi ikke lige får givet dem et klart evangelium, bare de kommer ind i kirken, så skal de nok lære at blive kristne bagefter.

For det er jo bare noget man lærer. Nej, ikke noget med forvandling ved omvendelse fra døde gerninger og sådan. Hellere sørge for at folk har en god oplevelse og noget at snakke om, og så lige sig Jesus en gang imellem, så bliver de nok kristne.
Her er videoen som er en teaser for en prædikenserie udfra den nye avengers movie som bl.a. har en afgud med der hedder Thor, og musikken er af Black Sabbath som var så klart okkulte, at man bare kan undre sig over at man vil bruge både en hedensk film og hedensk musik til at få folk ind i kirken. Jeg tager mig til hovedet.

I Danmark
Det er sandelig godt at vi er meget mere fornuftige her i Danmark. Vi kunne da ikke finde på at tage en ny film med skandinaviske afguder, og bruge den i en prædikenserie. Nej da, vi vil hellere tiltrække folk ved at tale om sex. Hvilket man så har valgt at gøre i Vejle Pinsekirkes ungdomsafdeling. Der skal Daniel Ringsmose tale om sex for de unge. Jamen dog hvorfor gjorde Paulus ikke bare det dengang? Han var virkelig passe når han syntes det var så vigtigt at prædike Jesus, istedet for hvordan man kan få et bedre og større sexliv. Kristendom ville have været laaaangt mere indflydelsesrig, hvis Paulus havde været lidt mere vis, sådan som man eksempelvis er det i Vejle Pinsekirke. Sex det er altid en sællert. Men the Avengers det er jo bare en modedille som er oppe lige nu. Så hellere holde os til noget med sex.
Se artikel her: http://www.vejleamtsfolkeblad.dk/artikel/439464:Vejle–Mer–sex-i-kirken

Og Dominos artikel her: http://www.domino-online.dk/?p=7474

Share on Facebook

Leave a Reply