I anledning af Charles Darwins 150 års fødselsdag sidste år valgte evangelisten Ray Comfort at udgive Darwins berømte bog “Origins of Species”. Men blot med en 50 siders tilføjelse skrevet af ham selv. De 50 sider tog fat i de ting som undergraver Darwinisme, og teorierne bag makroevolution. Den bog havde han valgt at give gratis ud på universiteter i USA. Det gik ikke stille af. Det resulterede i at mange ateister, evolutionister o.l. blev meget vrede over dette initiativ. Hvilket man da burde undre sig over. De burde da være glade for at nogen gav Darwins berømte bog gratis ud. Men nej. De kunne åbenbart ikke tåle at blive modsagt, hvilket blot indikerer at darwinisme er så svag en trosretning at den ikke kan tåle at blive modsagt. Og som jeg har skrevet før, en tro der ikke kan tåle modstand, er ikke en tro der er værd at tro på.

Men ret skal være ret. For i slutningen af nedenstående video, som viser hvad der sket under udgivelsen af denne bog, er der også glade ateister. For der var faktisk nogen som kontaktede Ray Comfort og bad om bogen. Og det ser ud til at der var flere af dem som også er fortalere for ytringsfrihed, og synes det er fedt at blive udfordret på deres standpunkter. Det synes jeg faktisk er dejligt at se. Jeg kender da også personlig ateister, som godt kan tåle at blive modsagt, og godt kan leve med at vi er uenige, uden at vi behøver gå i krig over det.

Men se gerne denne ret interessante video som viser hvordan Gud brugte vrede ateister til at skabe opmærksomhed om denne bogudgivelse.

Share on Facebook

2 Responses to “Ateister raser mod udgivelsen af Darwins bog”

  1. astor Says:

    “The Origin of Species” er en videnskabelig bog, ikke en Bibel, og er deraf ikke ude på at kreere en “trosretning”. Den beskriver en videnskabelig teori, der er blevet krtiseret og endevendt at utallige videnskabsmænd i 150 år. Teorien har overlevet alle disse angreb – også opdagelsen af DNA, kromosomer og gener betydning for vor tilsteæverlse og udvikling. Den har ingen problem med at overleve Ray “the bananaman ” Comfort ( som tydelig ikke forstår – eller vil ikke forstå – de mest basale principeer i evolutionsteorien) indledning, der ikke undergraver noget som helst, men kun gentager gamle påstande som er blevet modbevist utallige gange!

    At nogle ateister hidser sig op over det, kan jeg være enig med René og beklage…

  2. Soren Says:

    Nu har Ray jo heller ikke skrevet introen, kun dele af. Det meste har han hugget fra andre – uden kildeangivelse.

Leave a Reply