Vi har i Tilbage til Bibelen gruppen, diskuteret hvem der kunne komme med til undervisningen af Paul Washer. Det har medført nogle ændringer, som gør at vi har lukket mere op for mulige tilmeldinger. Så istedet for kun at være for mænd, har vi pga folks ønsker om at komme som familier, valgt at sige at dagene med Paul Washer bliver åbent for mænd, kvinder og børn. Der er dog kun et begrænset antal pladser, og vi ønsker ikke at det bliver alt for mange der kommer på lejren, pga begrænsede ressourcer rent arbejdsmæssigt på lejren. Men der er endnu nogle pladser.

Det vil foregå på Hedemølle Efterskole fra tirsdag d. 14/7 til torsdag eftermiddag d. 16/7. Adressen er Hedemøllevej 31, 8850 Bjerringbro. Ankomsten er mellem 15.00 og 18.00 om tirsdagen, og afslutter om torsdagen med at få gjort rent og rydde op på skolen. Dem der kommer, vil få mindst en praktisk opgave, som vil bestå af hjælp til madlavning, og evt, oprydning. Man vil kunne melde sig til de praktiske opgaver ved ankomst.

Prisen ligger for folk over 12 år på 250 kr, for kost og logi. For børn under 12 år er prisen 200 kr. Vi ville gerne give større rabatter til børnefamilier, men prisen er så lav som den næsten kan komme, og hvis der kommer underskud, er det os fra Tilbage til Bibelen der må dække det. Og det tror jeg ikke vi har noget imod, bare det ikke bliver for meget. Et evt overskud går til dækning af udgifterne for mødet d. 15/ 7 om aftenen i Randers.

Dem der har tilmeldt sig til lejren pt er en dejlig blanding af folk fra forskellige kirkesamfund. Så det ser ud til at blive et sundt økumenisk fællesskab. Men vel at mærke et fællesskab som ikke bygger på laveste fællesnævner, som desværre er en fare for økumenisk arbejde. Det tror jeg dog ikke at det her vil blive. Dem som vil komme her har en fællesnævner som hedder Jesus Kristus. Og Han er bestemt ikke den laveste, men den højeste.

Hvorvidt der vil være noget specielt for børnene under lejren kan jeg pt ikke sige noget om. Men jeg håber at vi kan iværksætte noget for dem også. Gerne en blanding af undervisning og kreativ udfoldelse. Der var mange andre ting vi godt ville have med på lejren, men det må vi tage med næste gang, i fald vi fik mulighed for noget lignende igen.

Indkvarteringen sker på nogle behagelige værelser på skolen, i særdeles smukke omgivelser. Hedemølle Efterskole ligger inde i en skov, og har nogle rigtig gode fasciliteter. Maden vil blive serveret (med hjælp fra de tilmeldte) fire gange om dagen. Morgenmaden vil være traditionel, middagsmaden vil formentlig blive varm mad (på sædvanlig efterskolemaner), der vil være kaffe med kage om eftermiddagen, og det kolde bord om aftenen. Selve programmet for møderne vil komme på senere, men jeg har vist været inde på emnerne før. Det er meget muligt at selve programmet vil blive sendt pr mail istedet for at blive annonceret her på siden.

Paul Washer kommer nærmest gratis på besøg hos os. Hvilket er medvirkende til at vi kan holde prisen på et niveau hvor alle burde kunne være med. Selv under “finanskrise”. Vi glæder os til at afholde denne lejr, og vi ved at Paul Washer ser frem til at være sammen med folk der elsker Guds ord, og ønsker at bringe det videre til andre.

Tilmelding kan ske til Cameron Buettel på talkingdonkeys@hotmail.com, eller til mig (René Vester) på info@omvendelse.dk. Fortæl gerne lidt om hvorfor du gerne vil med til disse møder, og hvor mange i kommer.

Share on Facebook

Leave a Reply