Da der har været nogen forsinkelser her på bloggen den seneste tid, må jeg hellere skrive lidt om hvad man kan forvente den næste måneds tid. Jeg har lovet at fortælle hvordan jeg blev frelst. Det havde jeg regnet med at komme ind på denne måned, men har haft nogen ting jeg først ville gøre færdig, og jeg har haft lidt svært ved at vurdere hvordan jeg skulle gøre det. Jeg tror nu at jeg har valgt at gøre det til en lille serie, som jeg senere vil indtale på podcast. Men det skulle jeg gerne komme i gang med i februar.

Udover det vil jeg gerne færdiggøre serien ”Evangelisk forkyndelse”, og så skulle der gerne komme mindst to nye prædikener på i februar.Den første gerne i morgen lørdag, som omhandler en af de absolut bedste konger som vi finder i det gamle testamente, og hvad kirken i dag kan lære af ham.

Jeg kan se at jeg er nødt til at bruge lidt mere tid på mit arbejde med netværket tilbagetilbibelen.dk i denne måned. Så der vil nok ikke komme nær så meget på i februar som normalt. Det skyldes at vi har valgt også i år at holde en bibellejr til sommer. Det bliver fra onsdag d. 7 juli til lørdag d.10. Juli, på Hedemølle Efterskole i Bjerringbro. Gæstetaleren i år vil blive Peter Hammond fra Frontline. Men det vil der komme mere information om senere på www.tilbagetilbibelen.dk.

Share on Facebook

Leave a Reply