`

En af mine venner har arrangeret følgende arrangement under klimakonferencen, som jeg her vil slå et slag for.

Klimakonferencen i København, COP15, skal snart til at tage sin begyndelse, og det der er så stort ved det, er at mennesker fra alle folkeslag har tænkt sig at finde vej hertil. Med andre ord, lige her i København, vil vi få en helt unik mulighed for at prædike evangeliet til alle folkeslagene. Så lad os takke Gud og lad os gøre brug af denne mulighed.

Størstedelen af vore aktiviteter vil være centreret omkring den lille havfrue og strøget. Vi har skitseret følgende program:

PROGRAM
Lørdag  5. December    12:00 – 16:00     Evangelisation ved den lille havfrue
Søndag 6. December    14:00                      Evangelisation ved den lille havfrue
Lørdag 12. December   13:00 – 16:00     Evangelisation ved den lille havfrue
Søndag 13. December   11:00 – 15:00     Evangelisation ved den lille havfrue.
Vi mødes alle ved Østerbro Station kl. 11:00
18:00 – 21:00    Evangelisation på strøget 
Fredag 18. December    16:00- 19:00    Evangelisation ved den lille havfrue
 
Den helt store weekend bliver weekenden d. 12-13 December. Hvis du kommer fra Jylland eller andre fjernere egne af Danmark, så gør venligst en indsats for at dukke op denne weekend. Hvis du bor nær hovedstaden, så lad os venligst vide om du har mulighed for at have nogen til at overnatte hos dig. Tak.
 
TRAKTATER
Traktater vil være tilgængelige på rigtig mange sprog, såsom dansk, engelsk, tysk, japansk, spansk, svensk, norsk, kineske m.fl. Vær venlig at informere os på forhånd hvis du planlægger at komme og deltage, således at vi har mulighed for nogenlunde at regne ud hvor mange traktater vi skal sørge for. Du er naturligvis velkommen til at tage dine helt egne traktater med, hvis du er mere fortrolig med dem.
ACCOMODATION                  
Carsten og Florence Jørgensen er istand til at modtage folk i deres hjem, der ankommer tidligt om morgenen, lørdag d. 12. Hvis du planlægger dette vil det være perfekt om du kan ankomme mellem 10:00-11:00. De vil være i stand til at have 2 personer til at overnatte, lørdag d. 12, muligvis flere hvis i kommer som et ægtepar.
Hvis du/I ønsker at være med til dette arrangement, kan man kontakte Carsten Jørgensen på carstenstampe@yahoo.com
Share on Facebook

2 Responses to “Annoncering af evangelisation ved Klimakonferencen”

  1. Kim Thomassen Says:

    Rene, skal du overtil København som deltage i evangelisation ved Klimakonference?.

    Ville gerne have være med, men har desværre ikke tid til at deltage.
    Jeg har for kort tid siden skrevet et kritisk indlæg angående Klimakonferencen om Barack Obama`s deltagelse.

  2. Og så lidt om klimaet Says:

    […] Jeg kunne godt skrive meget om den klimakonference som pt finder sted i København. Men jeg synes at en stor del af den information som jeg synes er relevant for dette, lidt for ofte er flettet ind i konspirationsteorier. Da jeg ikke er en stor fortaler for konspirationsteori, fordi jeg synes man alt for ofte blander mærkværdige konklusioner ind i historierne, vil jeg godt være lidt afventende istedetfor. Jeg tror også det er langt bedre at gøre som dem der har valgt at bruge klimakonferencen til at evangelisere, istedetfor at råbe “antikrist kommer, antikrist kommer” o.l. (se mere om evangelisation under klimakonferencen på dette link). […]

Leave a Reply