Her kommer lige en hurtig annoncering. Carsten Stampe som er med i bestyrelsen for Tilbage til bibelen, arrangerer evangelisation i anledningen af koncerten med AC/DC i Horsens her på lørdag. Der er blevet trykt nogle traktater som er lavet specielt til denne anledning. Personlig synes jeg de ser rigtig gode ud, og ret relevante for en AC/DC fan. Det er lige før jeg vil kalde dem “søgervenlige”, men vel at mærke på den gode måde.

Hvis du har tid og lyst kan du mødes med de andre evangelister i Horsens kl.13.30 ved indkøbscenteret Bytorv Horsens. Du kan også møde op senere, hvis det passer bedre. Men det er sikkert godt at komme tidligt til Horsens den dag, de har før haft problemer med trafikken til deres koncerter.

Hvis man er interesseret kan man kontakte Carsten på carstenstampe@yahoo.com eller på mobil 40173204. Så vil du få de resterende oplysninger.

Til dem som godt vil vide hvad det er for en ånd der står bag AC/DC, kan de se denne video. Ca 2 minutter henne i den er der lidt om AC/DC. Har du lyst til at se hele videoserien om populærmusik og satanisme kan de ses på dette link:They sold their souls for rocn’n’roll.

Share on Facebook

One Response to “Annoncering af evangelisation til AC/DC koncerten i Horsens”

  1. naem Says:

    Altså.. hvordan/hvad er “relevant for en AC/DC fan?”

Leave a Reply